Családi színházi nap, grill parti, borbemutató és ízelítő a Budapesti Nyári Fesztivál 2013 programjából – számos meglepetéssel és ajándékkal várja az érdeklődőket a Szabad Tér Színház május 4-én, a Színházak Éjszakája alkalmából a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

 

Családi színházi nap, grill parti, borbemutató és ízelítő a Budapesti Nyári Fesztivál 2013 programjából – számos meglepetéssel és ajándékkal várja az érdeklődőket a Szabad Tér Színház május 4-én, a Színházak Éjszakája alkalmából a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

 

A Fővárosi Önkormányzat fenntartásában működő színházak a tavalyi nagysikerű felvezető év után 2013. május 4-én, szombaton második alkalommal rendezik meg a Színházak Éjszakáját. (lásd: http://euroastra.hu/node/70032)

A Múzeumok Éjszakája mintájára tizennégy intézmény, köztük a Szabad Tér Színház, kora délutántól késő éjszakáig különleges programokkal, előadásokkal, találkozókkal, interaktív játékokkal, kulisszajárással várja mindazokat, akik szeretnék közelebbről illetve másként is megismerni kedvenc színházaikat, művészeiket.

 

Garden parti Buda legszebb parkjában, a Városmajori Szabadtéri Színpadon és udvarán. A Szabad Tér Színház két nagy nyári játszóhelye közül ezen a napon a Városmajori Szabadtéri Színpadot nyitja meg a látogatók előtt, és Buda legszebb parkjába invitálja a színházrajongókat egy közös majálisozásra. A vendégmarasztaló programon kívül jó társaság, finom falatok és számos ajándék várja azokat, akik részt vesznek a városmajori nyílt napon. Belépő a nyárba, a nyári színházi szezonba.

 

A program délután 14 órakor családi és gyerekprogramokkal kezdődik, lesz süteménysütés a Piros Orr bohócdoktorok javára, Süsü, a sárkány zenés előadás, parádés borbemutató a móri történelmi borvidék legjobb borászával, Miklós Csabival, közös tánctanulás, Imagine Budapest várostörténeti séta. 18 órától a nyári bemutatók mini-show-i láthatók: A madarász c. operett dalok és a történet bemutatása, James Bond 60 koncert-show előzetes, Figaro és más vígoperák, az estet 21 órától a Tango Harmony vérpezsdítő koncertje zárja. A Majálison többek között közreműködnek: Egyházi Géza, Csonka Zsuzsanna, Gájer Bálint, Veres Mónika, Hábetler András, Fodor Beatrix, Herczenik Anna, Mester Viktória, Boncsér Gergely.

 

Nyílt nap, nyitottan: Szabadtér, ahol a Vendég a főszereplő!

Lesz kóstolgató kóstoltatók: ízelítők étellel, itallal, ajándékkal, aztán a művész is ember: vendégváró és sütő-főző művészek, és grill-parti a természet ölelte színház udvarán, na és

ajándékok a regisztráló látogatóknak: Parádé 75, Emlékkártya 75, Szuperjegy 75, Báthory Erzsébet DVD.

 

A programok nagy része regisztrációhoz kötött, ezért ajánlott a Színházak Éjszakája összes színházába érvényes karszalagot a Szabad Tér Jegyirodában megváltani, egyúttal a biztos bejutás érdekében a programokra is előjegyeztetni.

A karszalag ára: felnőtt 1700 Ft, diák 1000 Ft, gyerek 100 Ft

 

Május 4-én érdemes korán érkezni a Városmajorba: a helyszínen regisztráló első 100 párost a szervezők Parádé 75 ünnepi borkülönlegességgel ajándékozzák meg.

 

A Szabad Tér Jegyiroda elérhetősége: 1065 Budapest, Nagymező utca 68. H-P: 9:00 – 17:00, Tel. 06-1/301-0147, jegyiroda@szabadter.hu.

 

www.szabadter.hu

www.szinhazakejszakaja.hu

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük