A Samsung Galaxy Tab (7") után június 14-én megérkezett a T-Mobile üzlethálózatába egy új, Motorola gyártmányú táblagép, a Xoom, amely jó teljesítményével és egyszerű kezelhetőségével hamar elnyerheti a felhasználók bizalmát.

A Samsung Galaxy Tab (7") után június 14-én megérkezett a T-Mobile üzlethálózatába egy új, Motorola gyártmányú táblagép, a Xoom, amely jó teljesítményével és egyszerű kezelhetőségével hamar elnyerheti a felhasználók bizalmát.


A készülék 10.1"-es kapacitív "multitouch" érintőképernyője éles képminőséget nyújt, és még szélesebb látószögből is jól látható.

A tableten korszerű Android 3.0 operációs rendszer fut. 1 GHz-es, kétmagos processzorának köszönhetően gyorsan és könnyedén oszthatjuk meg vele élményeinket, és böngészhetünk vele a neten, amihez az Adobe Flash Player támogatással ellátott Android HTML Web kit browser is hozzájárul
Egy egész sor előre telepített Google alkalmazás teszi egyszerűbbé felhasználói mindennapjait: a levelezést a Gmail fiók, a chatelést vagy akár videobeszélgetést) a Google Talk, a videonézegetést a YouTube, a tájékozódást a-GPS-szel kombinált Google Maps, míg az olvasást a Google Ebooks könnyíti, a Google Latitude pedig megmutatja a térképen az alkalmazást szintén használó barátaink tartózkodási helyét. Az Android Market(tm)-en természetesen további alkalmazások százaiból válogathatunk (némelyik letöltése díj ellenében lehetséges, és a letöltés adatforgalmat generál).

A multimédiás képességek közül kiemelendő a két kamera – egy 5 megapixeles kamera a hátoldalon (kettős LED fotofénnyel) és egy 2 megapixeles kamera az előlapon, főként videochathez, valamint az MP3, AAC és további fájlformátumok lejátszására alkalmas zenelejátszó és a sztereó RDS FM-rádió. A készülékkel HD minőségű (720p) videofelvételeket készíthetünk és játszhatunk le, de a HDMI kimeneten keresztül arra alkalmas nagyképernyős tévénken is élvezhetjük azokat.

Új előfizetéssel, az előfizetésre és a Relaxnet XL díjcsomagra vállalt 2 éves előfizetéssel már 99 900 Ft-ért elvihető. E feltételek mellett a T-Mobile Arany- és Platinakártyás ügyfelei számára részletfizetéses konstrukcióban is elérhető: 29 940 Ft kezdőrészlet kifizetése mellett, 2 éven át fizetendő havi 2 915 Ft kamatmentes részletre megvásárolható.

Az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján adott esetben ún. mobil előleg befizetése szükségessé válhat.

Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik.A további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján olvashatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük