Az amerikai bútorokat és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó Flairspring első, pesti üzlete után az előzőnél nagyobb területen, 409 négyzetméteren nyitotta meg második boltját Budán november végén, ahol még több terméket mutat be.

 

Az amerikai bútorokat és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó Flairspring első, pesti üzlete után az előzőnél nagyobb területen, 409 négyzetméteren nyitotta meg második boltját Budán november végén, ahol még több terméket mutat be.

 

Családias hangulat, baristák különleges kávéi, és ínycsiklandó finomságok fogadtak mindenkit a Flairspring budai üzletének sajtómegnyitóján. 2013-tól újabb gyártók is szerepelnek a palettán, melyek az előtér, az étkező, a hálószoba és a dolgozószoba berendezésében segítenek majd. Akik ellátogatnak a Krisztina Palace-ba, a valamivel több, mint 400 négyzetméter alapterületű budai Flairspring üzletbe, azok a Szabadság térről már jól ismert otthonos és kellemes hangulatú enteriőrrel találkozhatnak. Az amerikai bútorokat és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó hazai cég november végén nyitotta meg nagy kirakatokkal rendelkező, izgalmas enteriőrökkel berendezett szalonját, mely hűen tükrözi a Flairspring ügyfélközpontú hozzáállását, hiszen ebben az üzletben az eddiginél sokkal szélesebb bútor és lakáskiegészítő választékkal áll vásárlói rendelkezésére.

 

A Flairspring tulajdonosai megtiszteltetésnek érzik azt a pozitív fogadtatást, amelyet előbb a Szabadság téri, majd most a Nagyenyed utcai üzletük megnyitása után éreznek. Nagy örömükre szolgál, hogy termékeik elnyerik az idelátogatók tetszését, amit az egyre gyarapodó törzsvásárlói közösség is visszaigazol. Az ügyfelek rendszerint nemcsak kényelmes és meleg otthonaik legfontosabb kellékeit viszik haza, hanem azt a kedvességet, barátságos fogadtatást is, amiben minden betérő érdeklődőnek része van. A munkatársak kedvessége és szakértelme a magyar lakberendezési piacon szinte egyedülálló. A kimagasló minőségű termékek, és a kiváló ügyfélszolgálat mind azt a célt szolgálják, hogy a cég termékeivel és szolgáltatásaival is kiemelkedjen a hazai bútorpiac szereplői közül.

 

A Flairspring a kedvező fogadtatást és a növekvő vásárlói érdeklődést a budai Krisztina Palace-ban nyitott második üzlettel, valamint új gyártók termékeinek forgalmazásával honorálja. A 85 éves múltra visszatekintő, dönthető komfortfoteleiről ismert Lay-Z-Boy, és az egyik legnagyobb amerikai lakásdekorációkat gyártó cég, az UTTERMOST mellett újabb amerikai gyártók: a Lexington Home Brands, valamint a Hooker Furniture termékei, kollekciói is bekerültek a kínálatba. A két új márka termékeinek magyar piacra való bevezetése is alátámasztja a Flairspring filozófiáját, miszerint csak olyan gyártók termékeit forgalmazzák, amelyek több évtizede meghatározó szereplői az amerikai lakberendezési piacnak, és igazán minőségi termékeket állítanak elő.

 

Az új gyártók bevonása még több helyiség berendezésére ad lehetőséget, hiszen a nappaliba való bútorokon, kiegészítőkön túl már a hasonló stílusú előtér, az étkező, a hálószoba és a dolgozószoba bútorai is egy helyen érhetők el. A Flairspring célja, hogy a folyamatosan bővülő termékkörével különböző igényeket, ízlést kiszolgálva járuljon hozzá a stílusos, harmonikus otthonok megteremtéséhez.

 

A Lexington Home Brands egy 110 éves hagyománnyal rendelkező amerikai cég. Filozófiájának középpontjában az egyediség áll, vagyis az az elgondolás, hogy bármilyen ízléshez igazodva, egyedi és személyre szabott legyen a vásárlók otthona. Dizájnerei világszerte elismertek az egyedi formatervezésnek és az újító ötleteknek köszönhetően, melyek egyben a cég szimbólumává is váltak az évtizedek folyamán. A Lexington számos kollekcióval rendelkezik, melyekben elegáns, exkluzív bútorcsaládok, klasszikus termékek, vagy modern, letisztult vonalvezetésű darabok egyaránt megtalálhatóak. Az Aquarius és a Henry Link Trading Co. kollekciói pedig olyan különleges kiegészítő bútorokat kínálnak, amelyek ékkövei lehetnek a térnek.

 

A Hooker Furniture immár 86 éve fontos szereplője a bútorpiacnak. Termékeik tervezése során az otthonos, meleg környezet kialakítása az elsődleges szempont. Ötletes újításaik lényege és célja, hogy a kényelmes és praktikus otthont egyben elegánssá és szemet gyönyörködtetővé varázsolják, minőségi alapanyagok felhasználásával. Szintén számos kollekcióval rendelkeznek, modern, átmeneti és klasszikus stílusú bútoraik egyaránt megtalálhatók nálunk, és még a faragott, rusztikus bútorok szerelmesei is megtalálják a számításukat.

 

A Flairspring nevéből fakadóan a stílus, az életöröm, az elegancia forrásaként immáron két bemutatóteremben, Pesten a Szabadság tér 14. szám alatt, Budán pedig a Nagyenyed utca 8-14. szám alatt található, ingyenes parkolóval ellátott Krisztina Palace-beli üzletében, megnövekedett árukínálattal, újabb amerikai gyártóik termékeivel várja minden kedves vendégét.

 

www.flairspring.hu

www.facebook.hu/flairspring

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük