2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Már lehet jelentkezni Katy Perry új videoklip forgatására a T-Home és T-Mobile Paletta kampányának keretében

4 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/42727"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/kp_1.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.katyklipje.hu/" title="http://www.katyklipje.hu/" width="100" height="86" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.katyklipje.hu/">http://www.katyklipje.hu/</a> </strong></span></span>A T-Home és a T-Mobile most induló kampányában 29 kiválasztott magyarországi rajongó is részt vehet az egyik legismertebb fiatal amerikai popsztár szeptember végi videoklip-forgatásán. A nemzetközi produkcióban megvalósuló felvételre kétféleképpen lehet jelentkezni. A pályázók elmehetnek a <a href="http://www.katyklipje.hu/">http://www.katyklipje.hu/</a> oldalon meghirdetett nyilvános szereplőválogatásra, ahol videofelvételt készítenek róluk, vagy saját videót tölthetnek fel a <a href="http://www.katyklipje.hu/">http://www.katyklipje.hu/</a> oldalra.</p><p>

 

http://www.katyklipje.hu/http://www.katyklipje.hu/ A T-Home és a T-Mobile most induló kampányában 29 kiválasztott magyarországi rajongó is részt vehet az egyik legismertebb fiatal amerikai popsztár szeptember végi videoklip-forgatásán. A nemzetközi produkcióban megvalósuló felvételre kétféleképpen lehet jelentkezni. A pályázók elmehetnek a http://www.katyklipje.hu/ oldalon meghirdetett nyilvános szereplőválogatásra, ahol videofelvételt készítenek róluk, vagy saját videót tölthetnek fel a http://www.katyklipje.hu/ oldalra.

 

http://www.katyklipje.hu/http://www.katyklipje.hu/ A T-Home és a T-Mobile most induló kampányában 29 kiválasztott magyarországi rajongó is részt vehet az egyik legismertebb fiatal amerikai popsztár szeptember végi videoklip-forgatásán. A nemzetközi produkcióban megvalósuló felvételre kétféleképpen lehet jelentkezni. A pályázók elmehetnek a http://www.katyklipje.hu/ oldalon meghirdetett nyilvános szereplőválogatásra, ahol videofelvételt készítenek róluk, vagy saját videót tölthetnek fel a http://www.katyklipje.hu/ oldalra.

A jelentkezőknek önmagukról, a bennük rejlő tehetségről, leginkább érdekes, értékes képességeikről kell tanúságot tenniük. A szereplőválogatáson készült és a megadott website-ra feltöltött videók alapján neves zsűri – Harsányi Levente, Hámori Barbara, Lakatos Márk és Lilu – választja ki azokat a szerencséseket, akik részt vehetnek Katy Perry videoklipjének forgatásán. Jelentkezni 2010. szeptember 12-ig lehet, a zsűri szeptember 13-ig választja ki a leginspiratívabb szereplőket.

Az újszerű és izgalmas együttműködés Katy Perry-vel a DeutscheTelekom nyolc európai piacát érinti: így a közös kampány keretében a magyar rajongók mellett hét európai ország forgatáshoz kedvet érző játékosai élhetik át a „Firework" (azaz Tűzijáték) című dal videoklip-forgatásának élményeit.

A készülő klipről Katy Perry előzetesen így nyilatkozott: „Örömmel tölt el a Deutsche Telekommal történő együttműködés, ugyanis szeretném, ha a „Firework" videó a lehető legnyitottabb, közvetlenebb és őszintébb lenne. A dal számomra valóban nagyon különleges, hiszen meggyőződésem, hogy mindenkiben bujkál egy szikra, és ebből a szikrából keletkezhet tűzijáték is, ha az illető úgy akarja. Nagy izgalommal várom, hogy több országból érkező rajongókkal forgathassam legújabb videoklipemet".

A pályázati anyagok feltöltéséhez, az emlékezetes pillanatok megosztásához a T-Home és a T-Mobile megfelelő hátteret biztosít. A két márka a hazai távközlési piacon elsőként kínál olyan – Paletta elnevezésű – szolgáltatáscsomagokat, amely összesen négy, tévézést, vezetékes internet-hozzáférést, otthoni és mobiltelefonálást biztosító szolgáltatást tartalmaz kedvező havi díjért.

„Örülünk, hogy a nemzetközi kampány részesei lehetünk, és segíthetünk abban, hogy a hazai Katy Perry rajongók is a forgatás részesei lehetnek. Magyar Telekom mint Magyarország legnagyobb távközlési vállalata a Paletta szolgáltatáscsomagokkal arra törekszik, hogy a vezetékes és mobiltermékek összecsomagolásával hozzájáruljon az élmények megosztásához, a kommunikációs igények lehető legteljesebb kielégítéséhez" – mondta Király István, a Magyar Telekom marketing vezérigazgató-helyettese.

A nemzetközi együttműködésben megvalósuló kampány a Saatchi & Saatchi reklámügynökség 2008 óta bemutatott, Deutsche Telekom „Life is for Sharing" márkaüzenetére épülő népszerű és sikeres kampányainak folytatása, amely hazánkban a T-Home és a T-Mobile által kínált Paletta szolgáltatáscsomag által nyújtott értékekkel és üzenettel egészül ki és válik teljessé.  A Katy Perry-videoklip forgatásának izgalmas és emlékezetes pillanatait ugyanis egyértelműen érdemes megosztani másokkal, amire a márkák által kínált ajánlatok kellő megoldást jelenthetnek. A hazai piacon újszerűnek számító kampány széles média-együttműködésben, számos eszköz és szakértő bevonásával és megjelenési formában történik.

Katy Perry a napfényes Kalifornia Santa Barbara nevű városában, lelkipásztorszülők második gyermekeként látta meg a napvilágot, 1984. október 25-én, Katheryn Elizabeth Hudson néven. Már egész fiatal korában tudta, mit szeretne elérni az életben, és sokat is dolgozott ezért. Persze a siker nem maradt el.  A kedvesen pimasz, kislányosan bájos dalszerző-énekes 2008-ban megkapta élete első Grammy-díj jelölését.  Az eddig ötmillió példányban elkelt „One of the boys" című lemeze megjelenése óta huszonöt országban volt listavezető olyan dalokkal, mint az „I Kissed a Girl," „Hot N Cold", „Thinking Of You" a „Waking Up in Vegas", és több mint huszonkétmillió digitális lemezt adott el. Katy következő sikereire pedig nem kell sokat várnunk, hiszen augusztus 30-án jelenik meg új albuma, a „Teenage dream".

A magyarországi kampánnyal kapcsolatban további részletek hamarosan várhatók. A videoklip forgatásra jelentkezés és további információ a http://www.katyklipje.hu/ oldalon található. A Paletta csomagok igénybevételének részletes és teljes körű feltételei a http://www.t-home.hu/ és http://www.t-mobile.hu/ honlapokon tekinthetők meg.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.