2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Már Magyarországon is kapható a Nokia 5800 XpressMusic

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/21812"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Nokia5800XpressMusic_1_lowres.thumbnail.jpg" border="0" alt="Nokia5800 XpressMusic" title="Nokia5800 XpressMusic" width="48" height="100" /></a><span style="width: 46px" class="caption"><strong>Nokia5800 XpressMusic</strong></span></span>  <p>A Nokia 2009 január 7-én bejelentette, hogy a már október óta várt Nokia 5800 XpressMusic készülék mostantól Magyarországon is kapható. A Nokia XpressMusic sorozatának legújabb tagja, a Nokia 5800 XpressMusic elérhető árú, érintőképernyős felhasználói felülettel rendelkező zenekészüléket kínál a tömegpiacnak.</p><p>

nokia5800 xpressmusicNokia5800 XpressMusic 

A Nokia 2009 január 7-én bejelentette, hogy a már október óta várt Nokia 5800 XpressMusic készülék mostantól Magyarországon is kapható. A Nokia XpressMusic sorozatának legújabb tagja, a Nokia 5800 XpressMusic elérhető árú, érintőképernyős felhasználói felülettel rendelkező zenekészüléket kínál a tömegpiacnak.

nokia5800 xpressmusicNokia5800 XpressMusic 

A Nokia 2009 január 7-én bejelentette, hogy a már október óta várt Nokia 5800 XpressMusic készülék mostantól Magyarországon is kapható. A Nokia XpressMusic sorozatának legújabb tagja, a Nokia 5800 XpressMusic elérhető árú, érintőképernyős felhasználói felülettel rendelkező zenekészüléket kínál a tömegpiacnak.

A Nokia 5800 XpressMusic, amely zenét ad milliók kezébe, felvonultatja az összes, zenéhez elengedhetetlen összetevőt, mint a grafikus hangszínszabályozót, az akár 6000 zeneszám tárolására alkalmas 8GB memóriát, minden főbb digitális zeneformátum támogatását és egy 3,5mm-es jack-dugót. A beépített surround hangzású sztereó hangszórók az iparág legerőteljesebb hangélményét kínálják.

nokia5800xpressmusic 7 lowres.thumbnail„Ha zenei mobiltelefonokról van szó, akkor a világ minden táján az emberek olyan készüléket szeretnének, ami nagyszerű zenei élményt nyújt, de mobiltelefonként is megállja a helyét, különböző funkciók feláldozása nélkül – mondta el Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója. – A Nokia 5800 XpressMusic mindezeknek megfelel, és a felhasználóknak lehetővé teszi a számukra legfontosabb tartalmak gyors és egyszerű elérését, valamint megosztását azokkal az emberekkel, akik számukra a legfontosabbak."

Az érintőképernyős technológiából a lehető legtöbbet kihozó Nokia 5800 XpressMusic egyszerű és gyors elérést kínál minden zenei, videó és fénykép fájlhoz az egyetlen érintéssel elérhető, legördülő „Média parancssor" segítségével. A „Média parancssor" közvetlen elérést nyújt továbbá a webhez és az online megosztáshoz. Mivel a Nokia 5800 XpressMusic támogatja a Flash tartalmakat, a felhasználók az egész weben szörfölhetnek.

nokia5800xpressmusic lifestyle 1 lowres.thumbnailAz innovatív „Névjegyek parancssor" lehetővé teszi, hogy a felhasználók kiemeljenek négy kedvenc névjegyet a kezdőképernyőjükön, és egyetlen érintéssel nyomon követhessék a legfrissebb üzeneteik, emailjeik, telefonhívásaik, fotóik és blogfrissítéseik digitális előzményeit.

A mobiltelefonon elérhető legjobb képernyőfelbontás érdekében, a 3,2" szélessávú kijelző a fotókat, videoklipeket és webes tartalmat élénk színekkel és tökéletesen tiszta képekkel kelti életre. 16:9-es képaránnyal és percenként 30 képkockás lejátszással és felvétellel, a készülék ideális VGA minőségű videofelvételhez és -lejátszáshoz. A Nokia 5800 XpressMusic felvonultat továbbá egy 3,2 megapixeles Carl Zeiss lencsével ellátott kamerát, és – csupán egyetlen érintéssel – a képeket vagy videókat megoszthatjuk kedvenc online közösségünkben, a Share on Ovin, a Flickr-en vagy a Facebookon.

nokia5800xpressmusic lifestyle 4 lowres.thumbnailA Nokia 5800 XpressMusic 60 nyelvet támogat világszerte, és beviteli módozatok nagy választékát kínálja, úgy mint virtuális alfanumerikus és virtuális számítógépes stílusú QWERTY billentyűzetet, íróvesszőt – és a zenebolondoknak egy pengetőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.