Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX Networks Group és a Telekom megállapodott a folytatásról.

 

Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX Networks Group és a Telekom megállapodott a folytatásról.

 

A National Geographic Channel, a Nat Geo Wild és a FOX csatorna megszakítás nélkül továbbra is szerepel majd 2017 januárjától a Telekom csatornái között. A két cég azt követően indította újra gyakorlatilag azonnal a tárgyalásokat, hogy a Telekom ügyfelei a cég 2017-es csatornakiosztását megismerve több fórumon (így közösségi oldalakon is) határozottan kinyilvánították, nem értenek egyet az érintett minőségi csatornák kikerülésével.

 

 Az ügyfelek véleményét látva mindkét fél – függetlenül attól, hogy korábbi üzleti tárgyalásaik nem vezettek sikerre – mielőbbi megegyezésre törekedett annak érdekében, hogy a tévénézők számára továbbra is elérhetőek legyenek a FOX csatornái a Telekomnál (így például a sokak által kedvelt The Walking Dead című sorozat is).

A szerkesztőségünk ehez mindössze annyit kíván hozzáfüzni, hogy vannak ikonikus és nagy kör számára kedvelt TV csatornák. Ilyen történet volt annak idején a UPC-nél a fővárosi értelmiség által nagyon kedvelt MEZZO ügye. Ott is a szolgáltató kénytlen volt visszatenni. Itt is  a TCOm felismerte, mielőtt nagyobb botrány kerekedik érdemes inkább meghátrálni, semmit felhasználókat veszteni. Köszönjük a rugalmas reákciót!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük