2022.05.22.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Márciusban érkezik a KitKat frissítés az LG G2-re

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78460"><img class="image image-preview" src="/files/images/1_342.jpg" border="0" width="154" height="210" /></a></span>Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a sokak által várt Android 4.4 KitKat rendszerfrissítés a G2 okostelefonhoz várhatóan márciusban megérkezik Magyarországra is. </p> <p> 

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a sokak által várt Android 4.4 KitKat rendszerfrissítés a G2 okostelefonhoz várhatóan márciusban megérkezik Magyarországra is.

 

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a sokak által várt Android 4.4 KitKat rendszerfrissítés a G2 okostelefonhoz várhatóan márciusban megérkezik Magyarországra is.

 

„A naprakész szoftverfrissítés csak egy a számos eszköz közül, amellyel az LG a felhasználói élmény folyamatos fejlesztésére törekszik – nyilatkozta Kenneth Ji, az LG Electronics Magyar Kft. mobilkommunikációs részlegének igazgatója. – A G2 okostelefonhoz érkező rendszerfrissítés a mindennapi használatot javító új funkciók mellett a mobilfelhasználói élményt átfogóan fejlesztő optimalizálásokat is tartalmaz. Bízunk benne, hogy magyarországi ügyfeleink örömmel fogadják majd a frissítőcsomag különleges előnyeit."

 

Az energiahatékonyabb zenelejátszás mellett a G2 a frissítést követően az energiatakarékos helymeghatározó üzemmódot is támogatja, amely hosszabb üzemidőt és nagyobb kényelmet biztosít. A legújabb Android rendszer érezhetően gyorsabb is: a G2-ön az eddiginél 17 százalékkal gyorsabban futnak az alkalmazások, a Chromium motornak köszönhetően pedig – belső méréseink szerint – a webböngészés is gyorsabbá vált. Új funkcióval is bővült a szolgáltatások sora, a Google Cloud Printer segítségével egyszerűen nyomtathatók dokumentumok Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül.

 

A frissítőcsomag a G Pad 8.3 készülékhez 2014 második negyedévének elején, az LG G Flexhez pedig szintén ebben a negyedévben, valamivel később érkezik. A változó piaci és szolgáltatói követelmények miatt a kiadás pontos dátuma változhat, minderről hamarosan részletesebb tájékoztatás várható. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.