Mark Wahlberg kapja az MTV Movie Awards legrangosabb díját, a Generation Awardot. Az MTV Movie Awardson látható először együtt a Törtetők szereplőgárdája a film premierje előtt.

 

Mark Wahlberg kapja az MTV Movie Awards legrangosabb díját, a Generation Awardot. Az MTV Movie Awardson látható először együtt a Törtetők szereplőgárdája a film premierje előtt.

 

Játszott már együtt káromkodós kitömött macival, harcolt a túlélésért tálibokkal, hamarosan pedig óriásrobotok között indul a világ megmentésére. Mark Wahlberget sokszínűségéről ismeri a szakma, április 13-án pedig az MTV is elismeri a színész kvalitásait. A Movie Awardson ugyanis a Transformers 4 leendő sztárja kapja a Generation Awardot, tévés és filmes érdemeiért.

 

A 42 éves Mark Wahlberg karrierje során olyan sikerprodukciókban játszott, mint a Michael Bay-féle keménykedős Pain & Gain, az alpári humorral operáló Ted, a félelmetesen realisztikus A túlélő, vagy éppen a Martin Scorsese által rendezett A tégla. A sztár azonban nem csak színészként, de producerként is letette a névjegyét, olyan sorozatok mellett dolgozott, mint a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó, a Kergetjük az amerikai álmot, vagy éppen az In Treatment. A sokoldalúságáról ismert Mark most olyan sztárok örökébe lép azzal, hogy április 13-án átveszi a generációs díjat, mint Jamie Foxx, Adam Sandler, Tom Cruise, Johnny Depp, Reese Witherspoon, vagy éppen Sandra Bullock.

 

A Törtetők című, HBO-s kultsorozat szereplőgárdája először áll össze április 13-án a nagyközönség előtt, hogy átadja Mark Wahlbergnek az MTV Generation Awardot. A helyzet pikantériája, hogy a tévészéria sztárjai tulajdonképpen főnöküket díjazzák, hiszen Marky Mark évekig volt a Törtetők executive producere. Adrien Grenier, Kevin Connolly, Jerry Ferrara, és Kevin Dillon is ott lesznek a leglazább filmes gála színpadán, a színészek azonban nem utoljára állnak össze, hiszen 2015 júniusában érkezik a Törtetők filmes befejezése is.

 

Az MTV Movie Awards minden évben a tavaszi blockbuster szezon kezdetét jelzi, idén is olyan szuperprodukciók küzdenek meg az Arany Popcornokért, mint A Wall Street farkasa, Az éhezők viadala: Futótűz, illetve a 12 év rabszolgaság és az Amerikai botrány. A tengerentúli televíziózás egyik legismertebb late night show-s arca, az ír származású Conan O'Brien lesz a Movie Awards műsorvezetője, a díjátadón pedig olyan sztárok lesznek ott biztosan, mint Leonardo Dicaprio, Sandra Bullock, Jennifer Lawrence és persze Mark Wahlberg is.

 

A 2014-es Movie Awardsra a legtöbb jelölést az Amerikai botrány és A Wall Street farkasa kapta, 8-8-at, míg a 12 év rabszolgaság nagy meglepetésre jelentősen elmarad ettől.

 

Hogy kié lesz a legtöbb Arany Popcorn? Április 13-án kiderül! A legnagyobb filmőrültek pedig a http://www.mtv.com/ontv/movieawards/ weboldalon szavazhatnak kedvenceikre.

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük