A Samsung új, 9-es sorozatú prémium notebookja 2011. szeptember 9-től a hazai piacon elsőként a T-Mobile üzlethálózatában, illetve webes értékesítési felületén érhető el.

A Samsung új, 9-es sorozatú prémium notebookja 2011. szeptember 9-től a hazai piacon elsőként a T-Mobile üzlethálózatában, illetve webes értékesítési felületén érhető el.

A készülék 16,3 mm-es vastagságával a világ legvékonyabb hordozható számítógépei közé tartozik.

A 13,3 hüvelykes, 1366×768 képpont felbontású, LED-háttérvilágítású kijelzővel felszerelt laptop borítása a repülőgépgyártásban használt speciális fémből, az ún. duralumíniumból készült, amely könnyebb, ugyanakkor masszívabb is az alumíniumnál, így a készülék súlya nem több mint 1,31 kg. Előnyei közé tartozik a hosszú, akár 7 órás üzemidő, valamint a 400 nit fényerejű képernyő, amely kültéri használat esetén is nagyfokú szabadságot biztosít.

Félhomályban a billentyűzet praktikus, szabályozható háttérvilágítása könnyíti meg a gépelést.

A notebook megbízható teljesítményét az Intel második generációs Intel® CoreTM i5 processzorra és a 4GB rendszermemória biztosítja.

A felhasználói élményt fokozó gyors adatátvitelről a beépített USB 3.0 port, a Bluetooth 3.0, valamint a 128GB-os SSD meghajtó gondoskodik, amely a hagyományos notebook-merevlemezek sebességének sokszorosát nyújtja – lényegesen biztonságosabb kivitelben.

A prémium laptopot 1,3 megapixeles, HD felbontású kamerával, mikrofonnal, és 2×1,5 W sztereó hangszóróval szerelték fel.

A 9-es sorozatú Samsung notebook a T-Mobile új, szupergyors internetezéshez kialakított Net&Roll L mobilinternet-csomagjában új előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségidővel 259 980 Ft-ért vásárolható meg. Arany- és Platinakártyás ügyfelek részére 36 900 Ft-os kezdőrészlettel, 24 havi kamatmentes részletre is elvihető.

A készüléket árusító üzletek listája, valamint a további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján olvashatók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük