Megérkezett az első olyan sajátmárkás Vodafone mobil, amellyel minden eddiginél könnyebben megy a Facebook-ozás.

Megérkezett az első olyan sajátmárkás Vodafone mobil, amellyel minden eddiginél könnyebben megy a Facebook-ozás.

Facebook? Bárhol, bármikor! Akár ez is lehetne a mottója a Vodafone legújabb sajátmárkás mobiljának, a Vodafone 555 Blue-nak, amelyet teljes mértékben arra fejlesztettek ki, hogy a világ legnépszerűbb közösségi hálózata a különálló, ráadásul programozható Facebook-gombnak köszönhetően egy gombnyomással elérhető legyen.

 A telefon 2 megapixeles kamerával, FM rádióval és 2,4 hüvelykes QVGA kijelzővel rendelkezik, melynek felbontása 320×240 képpont. A kamerával készített fényképek és videók azonnal megoszthatóak a közösségi oldalon, sőt az integrált üzenetkezelésnek köszönhetően a Facebook üzenetek is megjelennek az SMS-ek és e-mailek között. A Facebook használata pedig a QWERTY billentyűzet miatt is egyszerű, hisz a szövegek, bejegyzések írása villámgyors.

 Az ezüst és fekete színben kapható készülék, amelynek alapára 16990 forint, szeptember közepén kerül a Vodafone üzletek polcaira. Vitamax csomagban 3000 forintos feltöltéssel 14990 forintért, 5000 forintos feltöltéssel pedig már 13990 forintért elvihető a fiatal korosztály körében várhatóan nagy népszerűségnek örvendő készülék. Amennyiben a felhasználó a fizetés pillanatában megvásárolja a fent említett feltöltőkártyák valamelyikét, a kedvezményeken kívül 3 hónapon keresztül 500 MB adatforgalmat is kap díjmentesen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük