2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Maximum 7,2 Mbps letöltési sebességgel internetezhetnek a T-Mobile ügyfelei

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/2052"><img class="image thumbnail" src="/files/images/t_mobile.thumbnail.gif" border="0" alt="T-mobile" title="T-mobile" width="100" height="100" /></a></span>A T-Mobile a 88 városra kiterjedő szélessávú hálózatán elérhető 3,6 Mbps sebességet idén a fővárosban fokozatosan duplájára, a feltöltési sebességet pedig többszörösére növeli. <p> 

 t-mobileA T-Mobile a 88 városra kiterjedő szélessávú hálózatán elérhető 3,6 Mbps sebességet idén a fővárosban fokozatosan duplájára, a feltöltési sebességet pedig többszörösére növeli.

 

 t-mobileA T-Mobile a 88 városra kiterjedő szélessávú hálózatán elérhető 3,6 Mbps sebességet idén a fővárosban fokozatosan duplájára, a feltöltési sebességet pedig többszörösére növeli.

 

 Ennek köszönhetően a hétfőtől a szolgáltatónál kapható két új modemmel, a T-Mobile web'n'walk Box 7.2+ és a web'n'walk Netkártya Plusz segítségével Budapest jelentős részén az elérhető maximum sebességgel, 7,2 Mbps-al internetezhetnek a T-Mobile ügyfelei. A web'n'walk Box 7.2+ ráadásul az első HSUPA-s modem a hazai mobilszolgáltatóknál, amellyel a T-Mobile-osok a mobilcég budapesti hálózatának jelentős részén maximum 1,45 Mbps feltöltési sebességgel használhatják a mobilinternetet. Így pl. a nagyobb méretű e-mailek még rövidebb idő alatt küldhetők el.

Mindkét újdonság jelentős kedvezménnyel kapható a T-Mobile-nál. Az 5 GB-os Mobilinternet-csomagra vállalt 24 hónapos hűségnyilatkozat esetén a web'n'walk Netkártya Plusz modem 3990, a web'n'walk Box 7.2+ pedig 9990 forintért kapható.

További kedvezmény, hogy a most új előfizetést vásárló ügyfelek a hűségnyilatkozat teljes idejére a havi díjban foglalt 5 GB-on felül további 3 GB-nyi adatmennyiséget használhatnak fel, és év végéig a csomag havi díjáért az eredeti ár felét, mindössze 4795 forintot kell fizetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.