Budapesten az Árkád és a Campona bevásárló központokban, valamint Gödöllőn nyílnak meg a Vodafone legújabb prémium kategóriás üzletei.

 

Budapesten az Árkád és a Campona bevásárló központokban, valamint Gödöllőn nyílnak meg a Vodafone legújabb prémium kategóriás üzletei.

 

Az újonnan átadott Árkád 2-ben 2013. március 29-én, ezt követően április 12-én a Camponában, majd április 2-án Gödöllőn is elérhetőek lesznek a Vodafone okostelefonjai egy-egy látványában és szolgáltatásaiban is különleges helyen. Mindhárom boltban több mint 40 kézbe vehető, kipróbálható telefon várja a potenciális és már meglévő ügyfeleket, akiknek a helyi értékesítő csapat bármilyen felmerülő kérdésben szívesen áll rendelkezésére.

 

Az üzletek különlegessége az eddigiektől teljesen eltérő színes dizájn, amely barátságos hangulatot varázsol a helyszínre, a letisztult kirakati elrendezés pedig már messziről felkelti az elhaladók figyelmét. A boltokban két külön funkcióval bíró sarkot is kialakítottak: az okos sarokban azonnali technikai segítség vehető igénybe, míg az üzleti sarokban a vállalati ügyfelek kiemelt ügyintézése folyik.

 

Beck György, a Vodafone elnöke elmondta:„A Vodafone különleges koncepciója alapján kialakított üzletek sora ezennel hatra bővült, közülük is a legnagyobb az Árkádban lévő, amely több mint 100 m2 területen kínál minőségi szolgáltatást. Még két hasonló viszonteladói üzletet tervezünk, amelyek így teljes mértékben kielégíthetik ügyfeleink folyamatosan növekvő igényeit."

 

Új üzletünk óriási területen, különleges kialakítással és kimagasló minőségű kiszolgálással várja a legújabb okostelefonok és táblagépek iránt érdeklődő ügyfeleket. Felkészült értékesítőink a vásárlókat pontos, naprakész információkkal segítik" – mondta el Takács Zsolt, a GSM Takács Kft. ügyvezetője. 

 

Király Szilvia, a TKZS Euro Mobil Kft. vezetője hozzátette: „Nagy öröm számunkra, hogy a Vodafone új üzletkoncepcióját mi is képviselhetjük a Camponában. Őszintén bízom benne, hogy a bevásárlóközpont látogatói és a kerületi lakosok egyaránt hamar a szívükbe fogadják ezt a különleges üzletet."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük