EPSON LQ-50EPSON LQ-50

Az Epson® bemutatta az LQ-50 nevű, 24 tűs, 50 oszlopos, rendkívül kompakt pontmátrix nyomtatót, amit kimondottan olyan felhasználásokhoz fejlesztett ki, ahol az alacsony helyigény elsődleges szempont, mint például a csomagszállító kisbuszok belső terei vagy kisebb boltok pultjai.

 EPSON LQ-50EPSON LQ-50

Az Epson® bemutatta az LQ-50 nevű, 24 tűs, 50 oszlopos, rendkívül kompakt pontmátrix nyomtatót, amit kimondottan olyan felhasználásokhoz fejlesztett ki, ahol az alacsony helyigény elsődleges szempont, mint például a csomagszállító kisbuszok belső terei vagy kisebb boltok pultjai. A megbízható működésű, alacsony üzemeltetési költségű (TCO) LQ-50 ideális számlák, nyugták, receptek, szállítmányozási blanketták nyomtatására akár egyszerre két példányban is.

Az LQ-50, minimális helyigényű, mindössze 275 x 240 x 153mm-es kivitelezésének köszönhetően szinte bárhol elfér. A készülék, az opcionálisan rendelhető papírhenger-fedővel akár erősen szennyezett környezettben is tökéletesen használható, hiszen a fedő védelmet biztosít a por és kisebb mennyiségű folyadék okozta szennyeződésekkel szemben.

Az alacsony működési és karbantartási költségek érdekében az LQ-50 rendkívül nagy kapacitású, közel 3 millió karakter nyomtatására alkalmas szalagot használ, ami „vázlat módban" még ennél  is több lehet. Az alacsony készülék-meghibásodási jellemzők (átl. 10 000 üzemóra) éveken át problémamentes használatot garantálnak. Az ENERGY STAR minősítés szintén hozzájárul a teljes üzemeltetési költségek (TCO) alacsonyan tartásához.

Fábián Miklós, az Epson magyarországi fióktelepének vezetője az új termék kapcsán a következőket mondta: „Más gyártó termékeivel szemben mi alapfelszereltségként párhuzamos és USB csatlakozóval is elláttuk készülékünket. Mindezek, valamint a készülék kis helyigénye teszi az LQ-50-t egy rendkívül könnyen integrálható, praktikus megoldássá."

                                                                          

Az LQ-50 támogatja a folyamatos, akár tekercspapírra, akár leporellóra történő nyomtatást, mindezt rendkívül gyors 360 karakter/perces nyomtatási sebességgel, így a vásárlóknak sem kell sokat várni számlanyomtatáskor.

Tulajdonságok

Rendkívül kompakt pontmátrix nyomtató 275 x 240 x 153mm

Opcionális tekercspapír fedő

24 tűs, 50 oszlopos nyomtató

Kompatibilis dokumentumok: 6 hüvelykes tekercspapír, leporelló és többrétegű nyomtatvány papír (1 eredeti+ 2 másolat)

Alap kiépítésben párhuzamos és USB csatlakozás

Alacsony TCO kb. 3 millió karakter nyomtatására elegendő szalagkapacitás (vázlat módban több is lehet)

10 000 óra meghibásodás nélküli üzemidő

ENERGY STAR minősített

360 karakter/perces nyomtatási sebesség

Print Speed Enhancer a gyorsabb nyomtatásért Windows® környezetben

360 x 360dpi-s nagyfelbontású nyomtatás

Támogatja a legújabb operációs rendszereket

Az Epson LQ-50 2011. január 10-től lesz kapható 96 690 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük