A termék nagy sikerére való tekintettel a Szigeten már két Percalapú Fesztiváljegy Ponton juthatnak be a percjeggyel rendelkezők a rendezvényre.

A termék nagy sikerére való tekintettel a Szigeten már két Percalapú Fesztiváljegy Ponton juthatnak be a percjeggyel rendelkezők a rendezvényre.

A mobilszolgáltatók és az EME Zrt. Percalapú Fesztiváljegy szolgáltatást igénybe vevő ügyfelei a K hídnál és a Sziget hajókikötőnél is külön sávon közelíthetik meg a fesztiválhelyszínt.

A Percalapú Fesztiváljegyet igénylő ügyfelek csak annyit fizetnek a jegyért, amennyi időt a rendezvényen töltöttek. A vásárlás a fesztivál adott napján egy egyszerű SMS küldésével bárhonnan elindítható, és mindehhez készpénz sem kell, elegendő csupán egy havidíjas vagy feltöltőkártyás mobil előfizetés.

A vásárlás menete egyszerű, a saját mobilszolgáltató előhívójának kiválasztása után a +36-20/30/70-810-9998-as telefonszámra kell elküldeni a fesztivál kódját (sziget) a kiszemelt napján, majd a vásárlást megerősítő üzenetre érkező válasz SMS-ben szereplő tranzakciós kódot a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál felmutatni, vagy bemondani, ahol a belépésre jogosító karszalag átvehető. Az SMS-ben kapott egyedi kóddal a kódkérést követő nap 01:59-ig lehet a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál belépni a rendezvény területére. Ha valaki a kiválasztott koncert után mégis szívesen maradna tovább, nyugodtan megteheti, hiszen a jegyek ára maximalizálva van, ez a Sziget Fesztivál esetében 13.500 forint. Ha pedig a Percalapú Fesztiváljegy maximális árának elérése előtt távozna, nincs más teendője, mint a rendezvény bejáratánál lévő Percalapú Fesztiváljegy Pontnál leadni a karszalagját, ahol a percszámlálást ekkor leállítják.

A Percalapú Fesztiváljegy maximális díját a tranzakciós kód kiküldésekor elkülönítik az egyenlegen vagy a mobilvásárlásra rendelkezésre álló keretből, de ebből végül csak annyit von le belőle a mobilszolgáltató, amennyi időt a felhasználó a fesztiválon töltött. A fesztivál elhagyását követően, a karszalag leadása után a megmaradt rész visszakerül az ügyfél egyenlegére vagy a mobilvásárlásra rendelkezésre álló keretbe. A Percalapú Fesztiváljegy ténylegesen kifizetett áráról SMS-ben kapnak az ügyfelek értesítést. A percalapú jegyvásárlás előtt tanácsos ellenőrizni, hogy a havi mobilvásárlási kereten vagy mobil egyenlegen rendelkezésére áll-e a fesztiváljegy maximális ára, illetve két, az ügyfél díjcsomagjának megfelelő SMS díja (feltöltő kártyás Vodafone ügyfelek esetén további 200 Ft egyenleg).

A percalapú fesztiváljegy az EME Zrt. (Első Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zrt.) és a három mobilszolgáltató – a Vodafone, a T-Mobile és a Telenor – együttműködése révén valósult meg, és mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei, valamint az EME Zrt. regisztrált ügyfelei számára is elérhető.

 

 

www.percjegy.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük