2023.december.03. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megjelent a Kingston DataTraveler Locker+ biztonságos USB flash meghajtó

4 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/34901"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/datatr.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="56" /></a></span> <p>A Kingston Digital Europe Ltd., a  Kingston Technology Company, Inc., a világ legnagyobb független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette a <a href="http://www.kingston.com/huroot/flash/dt_Locker.asp">Kingston DataTraveler<sup>®</sup> Locker+</a> biztonságos USB flash meghajtó termékcsalád legújabb tagját. A Kingston DataTraveler Locker+ egy kedvező áron elérhető hardveres titkosítású USB flash meghajtó, amely ideális megoldást jelent a költségtudatos vállalatok számára.</p><p>

 datatr.thumbnail

A Kingston Digital Europe Ltd., a  Kingston Technology Company, Inc., a világ legnagyobb független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette a Kingston DataTraveler® Locker+ biztonságos USB flash meghajtó termékcsalád legújabb tagját. A Kingston DataTraveler Locker+ egy kedvező áron elérhető hardveres titkosítású USB flash meghajtó, amely ideális megoldást jelent a költségtudatos vállalatok számára.

 datatr.thumbnail

A Kingston Digital Europe Ltd., a  Kingston Technology Company, Inc., a világ legnagyobb független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette a Kingston DataTraveler® Locker+ biztonságos USB flash meghajtó termékcsalád legújabb tagját. A Kingston DataTraveler Locker+ egy kedvező áron elérhető hardveres titkosítású USB flash meghajtó, amely ideális megoldást jelent a költségtudatos vállalatok számára.

„Manapság, amikor a vállalatok egyre inkább csökkentik az informatikai eszközökre szánt költségkeretüket, ez az USB flash meghajtó megfizethető megoldást kínál számukra, mindemellett pedig a rajta tárolt adatok biztonságát is szavatolja" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. „A DataTraveler Locker+ a tárolt adatok 100 százalékát titkosítja, éppen ezért tökéletes megoldás mindazok számára, akik szeretnének megfelelni vállalatuk biztonsági előírásainak" – tette hozzá Kaszál Norbert.

A Kingston DataTraveler Locker+ flash meghajtón tárolt adatokat 256 bit-es hardveralapú AES titkosítás védi, emellett használata rendkívül egyszerű, mivel nincs szükség rendszergazdai jogosultságokra vagy különböző alkalmazások telepítésére.

A DataTraveler Locker+ USB-meghajtó 4 GB-os, 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os kivitelben érhető el, melyekhez ötéves garancia és napi 24 órás technikai támogatás jár.

Azon vállalatoknak, amelyeknek külön publikus zónára is szükségük van a nyilvánosan megosztható adatok számára (például irodai környezetben), a Kingston a DataTraveler Locker USB-meghajtót ajánlja, amelyen nyilvános és titkosított terület egyaránt kialakítható. A Kingston továbbá kiadja a DataTraveler Vault – Privacy Edition flash meghajtót, amely a gyorsabb és ellenállóbb kialakítású megoldásokat kereső vállalati és kormányzati ügyfelek számára készült. A termék vízálló, és megfelel a kereskedelmi megoldások törvényi szabályozásának.

Kompatibilitási táblázat

Operációs rendszer

Fájlátvitel

Windows ® 7*

Igen

Windows Vista® (SP1, SP2)*

Igen

Windows XP (SP1, SP2, SP3)

Igen

Windows 2000 (SP4)

Igen

Mac OS X v.10.4 – v.10.6

Igen

Kingston DataTraveler Locker+ USB flash meghajtó

Rendelési szám

Kapacitás és jellemzők

Javasolt végfelhasználói ár

DTL+/4GB

DataTraveler Locker+ 4 GB

6345 Ft

DTL+/8GB

DataTraveler Locker+ 8 GB

7345 Ft

DTL+/16GB

DataTraveler Locker+ 16 GB

19.095 Ft

DTL+/32GB

DataTraveler Locker+ 32 GB

38.190 Ft

 A DataTraveler Locker+ USB-meghajtó jellemzői és műszaki adatai:

 • Teljes titkosítás: valamennyi tárolt adat 256 bit-es hardveralapú AES védelem alatt áll
 • Biztonságos: a meghajtó 10 sikertelen próbálkozás után zárolja és újraformázza önmagát
 • Kötelező jelszóvédelem: az összetett jelszót a felhasználó adja meg bizonyos feltételek alapján, hogy elkerülhető legyen az illetéktelen hozzáférés
 • Egyszerűen használható: nincs szükség rendszergazdai jogosultságokra vagy alkalmazások telepítésére
 • Garancia: Öt év garancia, napi 24 órás ügyfélszolgálat
 • Méret: 65,76 mm x 17,98 mm x 10,7 mm
 • Kapacitás**: 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB
 • Kompatibilitás: megfelel az USB 2.0 specifikációnak
 • Hőmérséklet működés közben: 0 °C – 60 °C
 • Tárolási hőmérséklet: -20°C – 85°C
 • Minimális rendszerkövetelmények:
 • – USB 2.0-kompatibilis, támogatja az 1.1 szabványt
 • – Használatához kettő (2) egymást követő, szabadon felhasználható meghajtó-betűnek kell rendelkezésre állnia a rendszerben***

* Nem támogatja a ReadyBoostTM-technológiát.

** A felsorolt kapacitások egy része a formázáshoz és más funkciókhoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. További információt a Kingston flash memóriákat ismertető útmutatójában talál a www.Kingston.com/Flash_Memory_Guide webcímen.

*** Az első rendelkezésre álló meghajtó-betűjelek a fizikai eszközök (például rendszerpartíció, optikai meghajtók) után.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.