2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megjelent a RICOH két új multifunkciós és lézernyomtatója – Ricoh Aficio™SP 3200SF és Aficio™SP 5100N

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/5413"><img class="image thumbnail" src="/files/images/sp3200sf.thumbnail.jpg" border="0" alt="RICOH Aficio-SP 3200SF" title="RICOH Aficio-SP 3200SF" width="100" height="83" /></a></span> <span class="inline left"><span style="width: 98px" class="caption"><strong>RICOH Aficio-SP 3200SF</strong></span></span> <p>A Ricoh idén ősszel két új eszközzel bővíti széles portfolióját. Az egyik, a Ricoh legújabb A/4-es multifunkciós eszköze, az , amely tökéletes megoldást jelent a néhány fős munkacsoportok és az egyéni felhasználók számára. A másik, a gyors és megbízható fekete-fehér nyomtató a Aficio-SP 5100N. </p><p>

 ricoh aficio-sp 3200sf RICOH Aficio-SP 3200SF

A Ricoh idén ősszel két új eszközzel bővíti széles portfolióját. Az egyik, a Ricoh legújabb A/4-es multifunkciós eszköze, az , amely tökéletes megoldást jelent a néhány fős munkacsoportok és az egyéni felhasználók számára. A másik, a gyors és megbízható fekete-fehér nyomtató a Aficio-SP 5100N.

 ricoh aficio-sp 3200sf RICOH Aficio-SP 3200SF

A Ricoh idén ősszel két új eszközzel bővíti széles portfolióját. Az egyik, a Ricoh legújabb A/4-es multifunkciós eszköze, az , amely tökéletes megoldást jelent a néhány fős munkacsoportok és az egyéni felhasználók számára. A másik, a gyors és megbízható fekete-fehér nyomtató a Aficio-SP 5100N.

Az Aficio-SP 3200SF különböző kényelmes funkciók széles skálájával optimalizálja a munkafolyamatot, köztük a közvetlen USB-nyomtatással és -szkenneléssel, az alapkiépítés részeként kínált duplex képességgel, valamint hatékony dokumentumelosztással és távfelügyelettel. A multifunkciós eszköz nyomtatásra, másolásra, faxolásra és színes szkennelésre egyaránt használható.

A 28 oldal/perc nyomtatási sebességnek és az 550 lapos maximális papírkapacitásnak köszönhetően az SP 3200SF bármilyen dokumentumot pillanatok alatt elkészít. Az 50 lapos eredeti behúzó egységgel (ADF) a nagyobb méretű eredetiket is gyorsan és egyszerűen feldolgozza.

A PCL-nyomtatási, másolási és kiváló minőségű színes szkennelési funkciókkal ellátott, ésszerű  rendszer lehetővé teszi a napi feladatok automatizálását. A felhasználóbarát SmarThru4 képkezelő és dokumentum-elosztó rendszerrel a felhasználó egyszerűen szerkesztheti a beolvasott képeket, majd további felhasználásra elmentheti, vagy a kiváló hálózati csatlakozási képességeinek köszönhetően, azonnal több e-mail és faxcímre is továbbíthatja őket. Az SP 3200SF az alapkiépítés részeként tartalmazza a hálózati telepítést támogató Ethernet interfészt, a párhuzamos portot és a nagy sebességű USB 2.0 helyi csatlakozást. A percenként 33,6 kilobit sebességű professzionális üzleti fax is a rendszer szerves része.

ricoh aficio-sp 5100nRICOH Aficio-SP 5100NA versenyképes árú Aficio-SP 5100N kiváló minőségben, gyorsan dolgozik, és rugalmas papírkezelési lehetőségeket kínál. A kompakt méret ellenére az AficioäSP 5100N még a legkomolyabb nyomtatási feladatokat is bámulatos gyorsasággal végrehajtja. A nyomtató folyamatos nyomtatási sebessége 43 A/4-es oldal percenként – duplex nyomtatásnál is.

Az Aficio-SP 5100N 1200×1200 dpi-vel egyenértékű felbontása mindenkor garantálja az éles szöveg és a tökéletes képek nyomtatását. A PDF Direct Print funckió további időt takarít meg, és a hálózati forgalmat is mérsékli, hiszen lehetővé teszi, hogy a felhasználó kompakt formátumban, a nyomtató meghajtó-programját kikerülve juttassa el PDF-nyomtatási feladatait az eszközre

Az asztali nyomtató a gyakori fekete-fehér nyomtatási szükségletek kielégítésére készült. Három opcionális papírtálcájával bemeneti kapacitása 500-ról 2100 lapra bővíthető. A feladathoz rugalmasan igazodó SP 5100N – a max. 176 g/m² súlyú nehéz papíroktól kezdve a borítékokon és a címkéken át a fóliákig – sokféle méretű és típusú papírt képes kezelni. A többcélú tálcától a hátsó fedőpanelig tartó egyenes papírtovábbítási útvonal minimálisra csökkenti a papírelakadás valószínűségét. A hosszú élettartamú eszköz éveken át, kifogástalanul végzi feladatát.

http://www.ricoh.hu/  

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.