2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megnyílik Magyarország legnagyobb beltéri játszótere 4000 négyzetméteren

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/34664"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/elevenpark-teaser.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="40" /></a></span> Az Elevenpark Kft. megnyitja december közepén Magyarország első és legnagyobb Elevenparkját Budapesten, a 11. kerületben, az Új Buda Center 2. emeletén.<br /><td valign="top"> </td>  <img class=" size-full wp-image-1110" src="https://euroastra.hu/wp-content/uploads/2007/07/spacer.gif" border="0" width="15" height="15" />

elevenpark teaser.thumbnail Az Elevenpark Kft. megnyitja december közepén Magyarország első és legnagyobb Elevenparkját Budapesten, a 11. kerületben, az Új Buda Center 2. emeletén.

 

  spacer

elevenpark teaser.thumbnail Az Elevenpark Kft. megnyitja december közepén Magyarország első és legnagyobb Elevenparkját Budapesten, a 11. kerületben, az Új Buda Center 2. emeletén.

 

  spacer
    Európában 10 éve folyamatosan nő a beltéri játszóterek száma. A nagyvárosokban kevés mozgási lehetőség nyílik a gyermekek számára, ami a családok leginkább a téli hónapokban érzékelnek. A beltéri játszótér koncepciója ezen oknál fogva kezdett terjedni Angliából a kontinens felé, és ért el végre Magyarországra is.
    Több mint 25 féle játék, többek között egy 140 m2-es 8 részes trambulin, egy hatalmas, 200 gyermeknek helyet nyújtó 500 m2-es, 7 m magas mászótorony 4 csúszdával, ezen kívül légvárak, ugrálók, elektromos kisautópálya és egy mászófal is csábítja a gyerekeket és szüleiket közös mozgásra és játékra.
    A felnőtteknek több lehetőségük nyílik a pihenésre: kihelyezett magazinokat olvashatnak, ingyenes Wifin keresztül internetezhetnek és élvezhetik a Park éttermének széles étel és ital kínálatát, melyek között mindenki megtalálja a magának tetszőt, mint pl.: pizza, spagetti, rántott hús, saláták és még sok más. A több mint 300 ülőhelyes étkezőrész kényelmes székekkel vár mindenkit szeretettel.

    Az Elevenpark Kft. 150 millió forintos beruházásával épült fel az Elevenpark, amely Budapest szabadidős tevékenységeinek sorát egy újabb látványossággal bővíti.

    Az elkövetkező hetekben lehetőség nyílik 20.000 ajándék belépőjegy megszerzésére. Ezeket az Új Buda Center legtöbb boltjában találhatják az érdeklődők, a hétvégéken pedig a város minden nagyobb bevásárlóközpontjának környezetében osztogatják őket a Park munkatársai.

    További érdekes nyeremények, többek között egy laptop és egészéves belépőjegyek, a http://www.elevenpark.hu/ honlapon találnak gazdára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.