Family Center MohácsFamily Center Mohács Elkészült a Tesco áruház Mohácson. Az új, 3000 négyzetméteres komplexum március 25-étől, a Family Center Bevásárlóközpontban, ünnepi húsvéti kínálattal és akciókkal várja a betérőket.

 

 

Family Center MohácsFamily Center Mohács Elkészült a Tesco áruház Mohácson. Az új, 3000 négyzetméteres komplexum március 25-étől, a Family Center Bevásárlóközpontban, ünnepi húsvéti kínálattal és akciókkal várja a betérőket.

 

  
    Az új mohácsi hipermarket a Pécsi út 61.-es szám alatt található. Az áruházlánc már a nyitás napjától két, térítésmentesen igénybe vehető buszjárattal igyekszik a gyalogosan érkező vásárlói életét megkönnyíteni, azok számára, akik pedig autóval közelítik meg az áruházat, 400 férőhelyes ingyenes parkoló áll rendelkezésre.

    Az új áruház több mint 100 embernek ad közvetlenül munkát, a Tesco Üzletsoron található kisboltok, mint például könyves-, mobil-, virág-, ékszer-, ruha-és fehérneműbolt, továbbá hírlap, pénzváltó és gyógyszertár alkalmazottai tovább növelik ezt a számot. Az ínyenc falatokról étterem és cukrászda, a legkisebbek szórakozásáról pedig gyermekmegőrző gondoskodik.

    A mohácsi hipermarket kínálatában mintegy húszezer különböző termék található. Már a nyitás napjától kezdve a húsvéti ünnepi menü elengedhetetlen kellékei gazdag kínálatával és a hétről-hétre változó akciókkal, valamint az áruházlánc saját ruhamárkái, az F&F és Cherokee termékek tavaszi kollekcióival várja vásárlóit március 25-étől az új komplexum.

    A Tesco-Global Áruházak Zrt. valamennyi áruháza esetében igyekszik a környezetbarát technológiák alkalmazására, így természetesen a mohácsi Tesco is az áruházlánc környezettudatos tervezési és kivitelezési koncepciójának példája, számos energiatakarékos és környezetbarát megoldás, mint például a kereskedelmi hűtés során keletkező hő újrafelhasználása, a levegő minőségét és széndioxid tartalmát szabályozó rendszerek kerültek beépítésre.

    A vásárlók számára kézzelfogható környezetbarát megoldások, mint a száz százalékban lebomló szatyrok és az újrahasznosított anyagból készült ún. örökzöld bevásárlótáskák szortimentje is az áruház környezettudatosságának nélkülözhetetlen része. Az új áruházban a hagyományos bevásárlószatyrokat 5 Ft-ért lehet megvásárolni, ennek célja egyfelől a környezet megóvása attól a hatalmas mennyiségű hulladékterheléstől, melyet a bevásárlószatyrok jelentenek, másfelől pedig az értékesítésből befolyt összeget helyi kezdeményezések, intézmények támogatására ajánlja fel az áruházlánc.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük