Mshvenieradze Tamara, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere és Rácz Adrienn Wizz Air Nagykövet jelentették be 2013. október 2-án a Wizz Tours indulását Budapesten. A wizztours.com oldalon már elérhetők az utazási csomagok.

 

Mshvenieradze Tamara, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere és Rácz Adrienn Wizz Air Nagykövet jelentették be 2013. október 2-án a Wizz Tours indulását Budapesten. A wizztours.com oldalon már elérhetők az utazási csomagok.

 

A Wizz Tours, a Wizz Air új online utazási platformja már elérhető a wizztours.com oldalon, ahol mától lehet utazási csomagokat foglalni. A Wizz Tours Magyarországon és Lengyelországban indult el, hogy az utazni vágyók még kényelmesebben intézhessék foglalásukat. Az utazók most még többet takarítanak meg a kiváló ár-érték arányú utazási csomagokkal (összehasonlítva a külön intézett repülőjegy és szállásfoglalással), amelyek a Wizz Air alacsony viteldíjait több mint 30 ezer hotel és üdülőhely szállásajánlataival párosítják.

 

A Wizz Tours egy teljesen online utazási iroda, amely kiváló ár-érték arányú utazási csomagokat kínál a Wizz Air járatait 30 ezer hotel ajánlataival kombinálva.

Online működése garantálja az alacsony árakat a fogyasztóknak, ahogy ezt már a Wizz Air alacsony viteldíjainak sikere is bizonyította, hiszen a légitársaság szintén az internetet választotta értékesítési csatornának.

 

A Wizz Tours már azelőtt népszerűvé vált, hogy foglalásokat lehetett volna intézni rajta. A Wizz Tours Facebook oldalán meghirdetett fotóverseny szeptemberben több mint 200 ezer látogatót vonzott, a képekre pedig több mint 12 ezer szavazat érkezett. Budapesten és Varsóban több száz járókelő mutatta meg a köldökét, hogy kifejezze lelkesedését a Wizz Tours tengerparti desztinációi iránt (videó: http://youtu.be/BTjavmhRIGM). Átlagosan naponta 10 ezren látogatták meg a wizztours.com oldalt, már azelőtt, hogy az utazási platform megkezdte volna a működését. A tervek szerint a wizztours.com csomagajánlatait később Magyarországon és Lengyelországon túl további országokra is kiterjesztik.

 

"Nagy nap ez a mai az utazni vágyóknak Magyarországon, hiszen egy új lehetőség nyílt meg előttük" – mondta Mshvenieradze Tamara, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere. Ez az első alkalom, hogy a Wizz Air alacsony viteldíjait Wizz utazási csomagok részeként lehet igénybe venni, így az utasok kényelmesebben foglalhatnak, mintha külön kellene a repülőjegyet és az utazást lefoglalniuk. A Wizz Tours gerincét az olyan országokba közlekedő járataink adják, mint Abu Dhabi/Dubai, Ukrajna, Grúzia, Spanyolország, Olaszország és Izrael. A családok már 89 000 forinttól** lefoglalhatják napsütötte Wizz Tours utazásukat (7 napra) vagy felfedezhetnek egy izgalmas, városnéző desztinációt már 58 000­­ forinttól** (3 nap). Hisszük, hogy a Wizz Air és a Wizz Tours Magyarországon a legjobb választás azoknak, akik alacsony viteldíjakra és nagyszerű utazásokra vágynak".

 

** A csomagár magában foglalja a repülőjegyet és a szállodai elhelyezést a szövegben jelzett számú éjszakára, személyenként. A repülőjegy magában foglalja az adókat, a nem választható költségeket és egy nagyméretű kézipoggyász árát (56x45x25 cm). Minden feladott poggyászra felár vonatkozhat.

 

A wizztours.com oldalon már elérhetők az utazási csomagok

 

A Wizz Tours

-Költséghatékony utazási csomagok, hogy a családoknak és az utazás szerelmeseinek a válság

  ellenére se kelljen lemondaniuk a pihenésről

– megbízható partner a családi nyaralás tervezéséhez

– 2013 októberétől Magyarországon és Lengyelországban elérhető – később további

  országokban

– Vonzó úti célok a napsütésre vágyóknak és a téli sportok kedvelőinek is

– Több mint 30 ezer hotel ajánlatát lehet a Wizz Air legalacsonyabb áraival párosítani az

  utazási csomagok foglalásakor.

 

http://www.wizztours.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük