A KaritászPONT megnyitása számos lehetőséget biztosít a szervezet számára, hogy bővítse a rászorulókért végzett munkáját.

A KaritászPONT megnyitása számos lehetőséget biztosít a szervezet számára, hogy bővítse a rászorulókért végzett munkáját.

Az adományboltban olyan árucikkeket vásárolhatnak meg, amelyek külföldi adományozóktól érkeztek. A vásárlás teljes összegét a nehéz helyzetben lévők támogatására fordítják.

Emellett a KaritászPONT folyamatosan fogadja az új vagy jó állapotban lévő, használt tárgyak, ruhaneműk, játékok, háztartási eszközök…stb. adományokat. (Nagy méretű bútorok felajánlásáról munkatársuk ad tájékoztatást a boltban.)

A Karitász kiemelt hangsúlyt fektet a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására. Az országban több intézményükben is folyamatosan biztosítanak munkát számukra. Az ezekben az intézményekben készült apró ajándéktárgyakat, gyógyteákat, levendula-zsákokat is megvásárolhatják az adományboltban. A vásárlással ezen intézményeinket is támogatják.

Munkatársaik szociális tanácsadás keretében segítséget nyújtanak abban, hogy a különböző ügyekkel, gondokkal, problémákkal hova forduljanak a nehéz helyzetben lévők.

 

A KaritászPONT címe és nyitva tartása:

XI. kerület, Karinthy Frigyes út 20.

keddtől péntekig: 10-18
szombat: 8-14

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük