2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megnyitotta új call centerét Szegeden a Magyar Telekom

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/11470"><img class="image thumbnail" src="/files/images/telekom.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="84" /></a></span> <p>A Magyar Telekom 2008. április 2-án megnyitotta új telefonos ügyfélszolgálatát Szegeden. A megyeszékhelyen már korábban is működő call center épületét egy modern 270 munkahelyes központ váltja fel, melyet Botka László polgármester és Hantzmann Ferenc, a Magyar Telekom Lakossági ügyfélszolgálati igazgatója adott át.</p><p>

 telekom.thumbnail

A Magyar Telekom 2008. április 2-án megnyitotta új telefonos ügyfélszolgálatát Szegeden. A megyeszékhelyen már korábban is működő call center épületét egy modern 270 munkahelyes központ váltja fel, melyet Botka László polgármester és Hantzmann Ferenc, a Magyar Telekom Lakossági ügyfélszolgálati igazgatója adott át.

 telekom.thumbnail

A Magyar Telekom 2008. április 2-án megnyitotta új telefonos ügyfélszolgálatát Szegeden. A megyeszékhelyen már korábban is működő call center épületét egy modern 270 munkahelyes központ váltja fel, melyet Botka László polgármester és Hantzmann Ferenc, a Magyar Telekom Lakossági ügyfélszolgálati igazgatója adott át.

A Magyar Telekom Csoporton belül zajló integráció keretében a Társaság az ügyfélelégedettség növelése és a kiváló ügyfélkiszolgálás érdekében a – T-Com, T-Mobile és a T-Online szolgáltatásokra kiterjedő – integrált telefonos ügyfélszolgálatok működtetését tűzte ki célul. A szegedi fejlesztés hátterében az a két éve tartó projekt áll, melynek feladata a piaci igényekhez alkalmazkodva a Magyar Telekom ügyfélszolgálatainak integrációja és egységesítése. A változások eredményeképpen a Magyar Telekom ügyfélszolgálati munkatársai összességében kevesebb helyszínen: Budapesten, Sopronban, Nyíregyházán és Szegeden várják az ügyfelek hívásait.

A szegedi telefonos ügyfélszolgálat a jövő év végére éri el a teljes kapacitását, addig több lépcsőben, elsősorban más call centerekben felszabaduló álláshelyek Szegedre átcsoportosításával bővül a létszám. Az épület – amelyben a call center az elsőként átadott egység – a Real Hungary Kft. beruházásában épült, és az üzemeltetési feladatokat is ez a cég látja el a jövőben. A Magyar Telekom bérli a működéséhez szükséges mintegy 2400 m2 területet.

A szegedi beruházás önkormányzati segítséggel jött létre, így teremtve újabb munkahelyeket a városban és a környékén élőknek. Az új call centerben elsősorban olyan operátorok kapnak helyet, akik mind a T-Mobile, mind a T-Com és T-Online szolgáltatásokról megfelelő ismeretekkel rendelkeznek. Emellett a műszaki segítségnyújtás, kezelői szolgáltatások és adminisztratív támogató funkció is szerepel az új call center tevékenységeinek palettáján. Az integrációs projekt célja az is, hogy megfelelő munkakörülményeket és motivációt nyújtson az ügyfélszolgálati munkatársaknak, hiszen az ügyfelek elégedettségének alapvető feltétele a munkatársak elégedettsége. Az új helyszín hosszú távon biztosítja ezen feltételeket: a Tisza-parton lévő épület világos és barátságos munkakörnyezetet jelent tágas és kulturált szociális helyiségekkel.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.