2022.05.20.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megújult a posta Komáromban

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/627"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/postalogo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="54" /></a></span>A 2011. december 14.-én Gulyás Ernő a Magyar Posta Zrt. soproni területi igazgatója és dr. Molnár Attila Komárom polgármestere ünnepélyes keretek között átadta Komáromban az új posta épületét.</p> <p> 

A 2011. december 14.-én Gulyás Ernő a Magyar Posta Zrt. soproni területi igazgatója és dr. Molnár Attila Komárom polgármestere ünnepélyes keretek között átadta Komáromban az új posta épületét.

 

A 2011. december 14.-én Gulyás Ernő a Magyar Posta Zrt. soproni területi igazgatója és dr. Molnár Attila Komárom polgármestere ünnepélyes keretek között átadta Komáromban az új posta épületét.

 

A Komárom 1. számú körzeti posta már se megjelenésében, se funkcionálisan nem volt alkalmas a magas szintű szolgáltatás nyújtására.  A korábbi, saját tulajdonú, közel száz éves, helyi védelem alatt álló ingatlan erősen leromlott műszaki állapota nem tette lehetővé az optimális átalakítást, a technológiai kapcsolatok megfelelő megvalósítását, a gazdaságos felújítást, így szükségessé vált egy, a mai kor követelményeinek teljes egészében megfelelő postai ingatlan építése.

 

2007-ben a Magyra Posta Zrt. önkormányzati támogatással vásárolta meg az építési telket.

 

Ügyféloldalról lényeges változást jelent a régi postai környezettel szemben, hogy tágas, világos, egységes arculatot tükröző, korszerű és átlátható környezetben, nyitott pultos munkahelyeken történik az ügyfelek kiszolgálása.

 

A fiókbérlők számának növekedésére számítva 300 rekeszes belső és 100 rekeszes külső fiókbérlő szekrényt alakítottunk ki (a külső fiókbérlő szekrények lehetővé teszik, hogy az ügyfelek a posta bezárását követően is igénybe tudják venni a szolgáltatást).

A Magyar Posta célja az ügyfélbarát szolgáltató hely kialakítása volt, amely lehetővé teszi a kulturált tájékoztatást és kiszolgálást; munkatársainknak kényelmes és szép munkakörnyezetet teremt, javítja az ügyfelek elégedettségét és komfortérzetét. Egy esztétikusan kialakított, funkcionálisan megfelelő postaépület kialakítását terveztük és valósítottuk meg.

Komárom 1. postáján 55 fő dolgozik, 5 felvételi munkahely, 1 online banki munkahely, 1 önkiszolgáló postabolt és 1 főpénztár került kialakításra.

 

 

A posta az alábbi nyitva tartással várja ügyfeleit:

 

Hétfő

08:00-18:00

Kedd

 08:00-18:00

Szerda

 08:00-18:00

Csütörtök

 08:00-18:00

Péntek

 08:00-18:00

Szombat

08:00-12:00

Vasárnap

Zárva

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.