2022.augusztus.10. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megújult a Szent István Rádió honlapja

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/22866"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/szent_istvan_radio_honlap.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.szentistvanradio.hu/" title="http://www.szentistvanradio.hu/" width="100" height="77" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.szentistvanradio.hu/">http://www.szentistvanradio.hu/</a> </strong></span></span>Hazánk legrégebbi katolikus rádiója, az egri Szent István Rádió megújult honlappal várja az érdeklődőket.</p><p>

http://www.szentistvanradio.hu/http://www.szentistvanradio.hu/ Hazánk legrégebbi katolikus rádiója, az egri Szent István Rádió megújult honlappal várja az érdeklődőket.

http://www.szentistvanradio.hu/http://www.szentistvanradio.hu/ Hazánk legrégebbi katolikus rádiója, az egri Szent István Rádió megújult honlappal várja az érdeklődőket.

Szarvas István atya, a rádió igazgatója így összegezte a változásokat: aktuális közéleti és regionális egyházi hírekkel, információkkal; kibővített, rugalmasabb szolgáltatásainkkal szeretnénk segíteni honlapunk segítségével az érdeklődőket. Tervezzük, hogy a közeljövőben megnöveljük a letölthető, már elhangozott műsorok körét. Örömmel vesszük a honlap látogatóinak észrevételeit is a további fejlesztéshez. Remélem, hogy az új külső elnyeri tetszésüket, és örömmel használják majd szolgáltatásainkat – mondta a rádió igazgatója.

A Szent István Rádió napi 24 órában sugároz. Adóállomások: Eger (91,8 MHz), Miskolc (95,1 MHz), Sátoraljaújhely (90,6 MHz) és Hatvan (94,0 MHz). Az Egri Főegyházmegyén kívül a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye jelentős részén, továbbá a Váci Egyházmegye egyes területein és néhány határon túli településen is hallható, ultrarövid hullámon. A rádió élő műsora interneten is hallgatható.

 http://www.szentistvanradio.hu/

Fehér János/Magyar Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.