2022.december.09. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megvan a legújabb iF Award nyertes: Icon7 VOX™ Touch Bluetooth Headset

3 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/36282"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/icon7.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>  <p>Az Icon 7 Inc. (Icon7) számítógépes perifériák és elektronikus eszközök vezető gyártója a 2010. január 26-án  jelentette be, hogy újonnan bemutatott VOX<sup>TM</sup> Touch Multipoint Bluetooth headsete elnyerte a 2010-es iF Product Design díjat. </p><p> 

icon7.thumbnail 

Az Icon 7 Inc. (Icon7) számítógépes perifériák és elektronikus eszközök vezető gyártója a 2010. január 26-án  jelentette be, hogy újonnan bemutatott VOXTM Touch Multipoint Bluetooth headsete elnyerte a 2010-es iF Product Design díjat.

 

icon7.thumbnail 

Az Icon 7 Inc. (Icon7) számítógépes perifériák és elektronikus eszközök vezető gyártója a 2010. január 26-án  jelentette be, hogy újonnan bemutatott VOXTM Touch Multipoint Bluetooth headsete elnyerte a 2010-es iF Product Design díjat.

 

A Bluetooth headset az Icon7 teljesen új terméke, a díj pedig megtisztelő elismerés az Icon7 azon elkötelezettségének, hogy folyamatos fejlesztésekkel modern, és különleges perifériákkal örvendeztesse meg a felhasználókat. Az iF Product Design díjat az Icon7 már másodszor vehette át, TwisterTM Evolution Presenter Laser Pocket egere 2009-ben kapta meg az elismerést.

icon71.thumbnailA legújabb iF award díjnyertes VOXTM Touch Multipoint Bluetooth headset kecses és formatervezett kialakítása magában egyesíti a modern esztétika jegyeit, és valódi high-tech élményt kínál az érintés alapú kezelhetőséggel. Az érintőérzékelőnek köszönhetően egyszerűen és kényelmesen kezelhetünk minden hívás funkciót, fogadást, hívásvárakoztatást, indítást és elutasítást, valamint érintés alapján állíthatjuk a hangerőt is.

A VOXTM Touch másik egyedi jellemzője, hogy egyszerre csatlakoztatható PC-hez és mobiltelefonhoz. Így vezetékek nélkül telefonálhatunk barátainkkal online, és ha bejövő mobilhívásunk van, egyszerűen várakoztatjuk az IP hívást és fogadhatjuk a bejövő mobilhívást szintén érintés alapú kezeléssel, anélkül, hogy headsetet kellene váltanunk. Kommunikáció sosem volt még ilyen kényelmes, mint a VOXTM Touch-csal!

Növelve a felhasználói és design élményt a VOXTM Touch-ot egyedi módon, behajtva tölthetjük és szállíthatjuk, mágneses felületének köszönhetően fémfelületekhez rögzíthetjük. A VOXTM Touch továbbá két típusú füldugóval kapható hat különböző méretben a pontos illeszkedéshez. A Perfect-Fit füldugók ergonómikus kialakítása kényelmes viseletet biztosítanak, míg az In-Ear típusúak teljesen szigetelik a külső hangokat. A választás legyen az Öné! A VOXTM Touch emellett automatikus hangerő észlelő funkciója a háttérzajhoz igazítja a headset hangerejét, a Digital Signal Processing (DSP) technológia pedig aktív zajszűrőként működik, így teljesen tökéletes, kristálytiszta hangot kapunk.

A VOXTM Bluetooth Headset termékcsalád nagyobb választékot kínál további két azonos ár-érték arányú termékkel: VOXTM Performa Multipoint Bluetooth Headset és VOXTM Bluetooth headset. A VOXTM Bluetooth headset termékcsalád már kapható Lengyelország, Magyarország, Csehország, Románia és Szlovénia népszerűbb kereskedőinél.

http://www.icon7.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.