A 26. alkalommal megrendezett Nickelodeon Kids' Choice Awards mesés sikerrel indult, 326 millió szavazat (Magyarországról is lehetett voksolni) érkezett a filmes, tévés, sportos, zenés kategóriákban, ráadásul az estét vezető Josh Duhamel, a Transformers sztárja is dalra fakadt.

 

A 26. alkalommal megrendezett Nickelodeon Kids' Choice Awards mesés sikerrel indult, 326 millió szavazat (Magyarországról is lehetett voksolni) érkezett a filmes, tévés, sportos, zenés kategóriákban, ráadásul az estét vezető Josh Duhamel, a Transformers sztárja is dalra fakadt.

 

Persze nem ő volt az egyetlen, aki a hangjával gondoskodott a szórakoztatásról, mégis a Las Vegas színésze volt leginkább elemében. Hiába próbálta lebirkózni őt a jeti kosztümbe öltözött iCarly-sztár, még a kő-papír-ollóval támadó szexszimbólum, Megan Fox se tudta eltántorítani Duhamelt a KCA levezénylésétől. Slusszpoénként pedig a korábban beharangozott Ke$ha – Pitbull – Christina Aguilera trió óriási bulit kerekített a gálából.

 

Kis híján megfulladt az Így jártam anyátokkal sztárja. Persze Neil Patrick Harrisnek számítania kellett volna a zöld trutyira, hiszen a Nickelodeon díjátadója minden évben hemzseg a nyakig zöld hírességektől! A két díjat bezsebelő Kristen Stewart is talpig járt a trutyiban és a lassan matuzsálemnek számító komika, Sandra Bullock sem úszta meg az égi áldást. A gyerekcsatorna igencsak kitett magáért, a Kids'Choice Awards győztesei szó szerint nem láttak az örömtől. A végén pedig kiderült, Az éhezők viadala lehet az új Alkonyat.

 

A rajongók egy vadiúj technikai húzásnak köszönhetően 360 fokos szögből követhették figyelemmel az eseményeket és nevethettek együtt kedvenceikkel, amikor azok elzöldültek, mint Hulk! Volt itt minden, a korábban 10 díjat bezsebelt Will Smith helyét idén átvett Josh Duhamel gardróbjából még egy SpongyaBob-kosztüm is előkerült. A Lakers sztárja, Dwight Howard azért úszott, mert az iszap-zsákolásban nem volt hajlandó veszíteni, Pitbull pedig a nézőteret elsöprő slágerét, a „Feel This Moment" című számot követően pisloghatott zöldeket.

Christina Aguilera apró, de nagyon lelkes hasonmásaival táncolt egy nagyot, miközben Justin Bieber exe, Selena Gomez, a cipőjét vesztett popsztár, Katy Perry és a hozzájuk csapódó Kristen Stewart együtt pózolt a kameráknak. Az Útonban elszabaduló Alkonyat-sztár duplán örülhetett az estén, Johnny Depp lett a legjobb színész, Az éhezők viadala a legmenőbb film és a Rontó Ralph a legszórakoztatóbb mese. Adam Sandler szinkronizálásért kapott díjat, SpongyaBob Kockanadrág pedig ezúttal nem tudott ott lenni, de élőben jelentkezett Bikinifenékről, hogy köszönetet mondjon a gyerekeknek. A zenei kategóriában Justin Bieber és Katy Perry diadalmaskodott, LeBron James lett az év sportolója, de a One Direction is sárga tengeralattjárót szorongatva távozhatott.

 

Az év legfiatalosabb gáláját 2013. március 27-én, szerdán 19:00-tól a hazai Nickelodeon rajongói is megnézhetik maguknak!

 

A 26. alkalommal megrendezett Kids' Choice Awards győztesei:

 

Televízió

Kedvenc sorozat: V, mint Viktória

Kedvenc valóságshow: Lehetetlen küldetés (Wipeout)

Kedvenc mese: SpongyaBob Kockanadrág

Kedvenc tévés színész: Ross Lynch (Austin & Ally)

Kedvenc tévés színésznő: Selena Gomez (Varázslók a Waverly helyről)

 

Mozi

Kedvenc film: Az éhezők viadala

Kedvenc színész: Johnny Depp (Éjsötét árnyék)

Kedvenc színésznő: Kristen Stewart (Alkonyat – Hajnalhasadás: II. rész)

Kedvenc mesefilm: Rontó Ralph

Kedvenc szinkronszínész: Adam Sandler (Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak)

A legmenőbb színész: Dwayne Johnson (Utazás a rejtélyes szigetre)

A legmenőbb színésznő: Kristen Stewart (Hófehér és a vadász)

 

Zene

Kedvenc banda: One Direction

Kedvenc énekes: Justin Bieber

Kedvenc énekesnő: Katy Perry

Kedvenc dal: What Makes You Beautiful (One Direction)

 

Sport

Kedvenc sportoló: LeBron James

Kedvenc sportolónő: Danica Patrick

 

További kategóriák

Kedvenc főgonosz: Simon Cowell (X-faktor)

Kedvenc könyv: Az éhezők viadala-sorozat

Kedvenc videojáték: Just Dance 4

Kedvenc applikáció: Temple Run

 

http://nickelodeon.hu/

https://www.facebook.com/NickelodeonHungary?ref=stream

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük