Melyek azok a tulajdonságok, amiért megőrülnek a nők, és mennyire számít a külső? Baronits Gábor, Vastag Csaba és Nagy Zsolt rajongók ezreinek szívét dobogtatja meg nap mint nap, és bár mindegyikük talpig férfi, mégis teljesen különböző taktikákkal közelítenek kiszemeltjeikhez.

 

Melyek azok a tulajdonságok, amiért megőrülnek a nők, és mennyire számít a külső? Baronits Gábor, Vastag Csaba és Nagy Zsolt rajongók ezreinek szívét dobogtatja meg nap mint nap, és bár mindegyikük talpig férfi, mégis teljesen különböző taktikákkal közelítenek kiszemeltjeikhez.

 

A Playboy Man of the Year szívtiprói őszintén vallanak nőideáljaikról és hódítási szokásaikról. Vastag Csaba főzőtudományával veszi le a hölgyeket a lábukról, Baronits Gábor az apró figyelmességekre esküszik, Nagy Zsolt szerint pedig fontos, hogy egy férfi harmóniában legyen önmagával. (jelölteket lásd: http://euroastra.hu/node/87426)

 

Baronits Gábor azt vallja az apró figyelmességek csodákra képesek. A sármos színész szerint nem azon múlik egy randi sikere, hogy mennyire megtervezett, sőt ő inkább a spontán dolgokra esküszik.

„Szerintem a nők udvariasságra, figyelmességre, odafigyelésre vágynak leginkább. Apró, de nem giccses, romantikus gesztusokra. Néha elég annyi, hogy kinyitom a kocsi ajtaját vagy meglepem a kedvesemet egy szál virággal. Számomra ez természetes dolog, ami a neveltetésemből adódik" – kezdte Baronits Gábor, aki szerint a fentiek mellett a külső is fontos, főleg az első találkozásnál. „Színészként a testem is a munkaeszközöm, így természetesen emiatt is nagyon odafigyelek. Hetente hatszor járok edzeni és hétfőtől péntekig diétázom. Hétvégén pedig jöhet a bűnözés" – mesélte a Jóban Rosszban színésze, aki szerint a külső semmit sem ér  megnyerő kisugárzás nélkül.

 

Vastag Csaba szerint mindenki a megbízható társat keresi, ő maga is a hosszú kapcsolatok híve, és azt vallja, a legjobb út mindig az őszinteség.

„Számomra a szüleim kapcsolata a példa: házasságuk 34 éve alatt ezerszer összezördültek, megvívták a harcaikat, de még ma is boldogok, és ami a legfontosabb őszinték egymáshoz. Én is erre törekszem, és a hosszú kapcsolatok híve vagyok, bár az tény, hogy az életstílusom egyáltalán nem kedvez a szerelemnek" – kezdte Vastag Csaba. „Nincsenek tuti  csajozós tippjeim. Amikor kell, romantikus vagyok, és persze figyelek a külsőmre, de már közel sem annyira, mint tiniként. Régen sokszor órákig rendezgettem a hajam egy-egy randi előtt. Ma már inkább főzőtudományommal varázsolom el szívem választottját. Kedvelem a magyaros ízeket, jó vagyok az olasz konyhában és japán ételeket is készítettem már, de ami világbajnok, az a rántottám" – árulta el az énekes. 

 

Nagy Zsoltot világ életében körülrajongták a nők, elmondása szerint ez rosszfiús külseje miatt lehet. A színész azonban egyáltalán nem akar azonosulni ezzel a sztereotípiával, a hölgyeket becsüli és tiszteletben tartja.

„Abban hiszek, hogy férfi és nő együtt határozza meg egymást, számomra pedig az a legvonzóbb, ha valaki okos, talpraesett, határozott. A párom is ezzel fogott meg, számomra ő a tökéletes nő: nyitott, intelligens, érdeklődő ember" – mesélte a színész, aki szerint nemcsak a hódításhoz, de az egészséges élethez is az kell, hogy egy férfi harmóniában legyen önmagával. „Szerintem nincs egy konkrét „álompasi" típus. Minden nő más, mindannyian mást tartanak fontosnak, és pont ebben rejlik titokzatosságuk" – mondta el Nagy Zsolt, aki azt is elárulta, hiába a szakmában töltött évek sokasága, a bókoktól mai napig zavarba jön.

 

A Playboy Man of the Year jelöltjeire március 15-ig szavazhatnak az alábbi linken:

 

http://www.playboy.hu/manoftheyear

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük