www.michelin.huwww.michelin.hu

A Michelin új programot indított el a gumiabroncs forgalmazók körében, melynek keretében speciális Michelin minősítést kaphatnak az abroncskereskedések eladáshelyei.

  www.michelin.huwww.michelin.hu

A Michelin új programot indított el a gumiabroncs forgalmazók körében, melynek keretében speciális Michelin minősítést kaphatnak az abroncskereskedések eladáshelyei.

Ezzel az új minősítő rendszerrel, a Michelin hozzájárul ahhoz, hogy emelkedjen az abroncsvásárlóknak nyújtott szolgáltatások színvonala. A Michelin garantálja, hogy azok az abroncskereskedések, amelyek elnyerik ezt a minősítést, maradéktalanul megfelelnek az ügyfélfogadás, a műszaki tanácsadás és szolgáltatások terén támasztott komoly szakmai feltételeknek. Az audit során a Michelin által meghatározott 83 kritériumot vizsgálják az eladóhelyen.

A minősítést csak egy független szervezet által végzett audit sikeres teljesítése esetén kaphatják meg az abroncskereskedések. Magyarországon az auditot a független minőségellenőrzés és rendszertanúsítás területén régóta működő SGS Hungária végzi. A minősítés érvényessége egy év, évente szükséges az auditok sikeres teljesítése ahhoz, hogy a kereskedés megtarthassa ezt az elismerést.

A Minősített Szakszerviz embléma azon erőfeszítéseknek az elismerése, hogy a szakkereskedés minőségi szolgáltatást biztosít az abroncsot vásárló ügyfelek számára, optimalizált munkamódszerekkel, kellemes környezetben. Magyarországon összesen eddig 13 telephely nyerte el a minősítést, amelyet külön embléma jelez az abroncsvásárlók számára.

A Michelin Hungária Kft. megújította internetes abroncskereskedő keresőjét, annak érdekében, hogy ennek a teljesen új és innovatív kezdeményezésnek még nagyobb hangsúlyt adjon. A megújult keresőn kiemelt szerepet kapnak a Minősített Szakszervizek és a vásárlók részletesebb információt kaphatnak valamennyi értékesítési helyről, ahol Michelin abroncsot vásárolhatnak.

„A szervizek legfőbb előnye a „Michelin Minősített Szakszerviz" elismerés birtokában, hogy ezt közzé tehetik a helyi vásárlóik körében, és ezzel megkülönböztethetik magukat más eladási helyektől. A vásárlók az új abroncskereskedő keresővel hamarosan megkereshetik és utánanézhetnek a környékükön a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtó szerviznek. Az auditot évente megismétlik, ami lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje, ill. növelni tudja a kereskedések színvonalát. A szakszervizek létrehozása fontos a vásárlók vonzásában és megtartásában, legyen szó a növekvő egyéni vagy flotta igényekről. Hiszünk benne, hogy egy európai megítéléssel, és fejlődő kritérium rendszerrel bevonhatjuk a fő piaci tendenciákat és legjobb gyakorlatokat, hogy a partnereinket a piac élén tartsuk versenyképesség és jövedelmezőség tekintetében." (Michel Dain – Michelin Hungária Kereskedelmi Igazgató)

www.michelin.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük