Értéke 100 FtÉrtéke 100 Ft 

A MÁV-START Zrt. is készül a karácsonyra! Menetjegy elővételi akciójukban utasaikat a megvásárolt kilométerek alapján, leutazható kuponokkal jutalmazzák.

Értéke 100 FtÉrtéke 100 Ft 

A MÁV-START Zrt. is készül a karácsonyra! Menetjegy elővételi akciójukban utasaikat a megvásárolt kilométerek alapján, leutazható kuponokkal jutalmazzák.

Azokat az utasokat, akik 2007. december 10. és 16. között, a 2007. december 20-tól, 2008. január 2-ig tartó időszakra előre megváltják vonatjegyüket, és 100 kilométernél messzebbre utaznak, minden megkezdett 100 kilométer után megajándékozzák egy 100 forintos Utazási kuponnal! Menettérti jegyhez legfeljebb 8, egy útra szóló menetjegyhez maximum 4 db kupon adható. Az InterCity járatainkat választók IC pótjegyenként, helyjegyenként, vagy pót- és helyjegyenként további 1-1 darab 100 forintos kupont kapnak.

Az Utazási Kupon 2008. január 2-át követően, három hónapig használható fel belföldi vasúti jegy váltására a MÁV-START Zrt. pénztáraiban. Egyidejűleg több utazási kupon is felhasználható. Az utazáshoz fel nem használt, illetve részben felhasznált menetjegy, illetve pótjegy, helyjegy, vagy pót- és helyjegy visszaváltása esetében a már átvett utazási kupont vissza kell szolgáltatni, ellenkező esetben a visszatérítendő összeg az átvett kupon értékével csökken.

Az akcióban résztvevő MÁV állomások

Budapest-Keleti, Budapest-Déli , Budapest-Nyugati , Kőbánya-Kispest, Budapest-Kelenföld, Szeged, Debrecen, Miskolc, Pécs, Szombathely, Győr, Szolnok, Székesfehérvár, Tatabánya, Kecskemét, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Nyíregyháza, Kaposvár, Eger, Salgótarján, Veszprém, Szekszárd, Budapest-Zugló, Kőbánya-alsó, Kőbánya felső, Rákos,Rákospalota-Újpest, Újpest

Menetjegyirodák:

Békéscsaba, Debrecen, Kaposvár, Miskolc, Pécs, Szeged, Szolnok, Zalaegerszeg

Egyetemi pénztárak:

BME,   ELTE,  Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük