2023.szeptember.22. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Minimum ötezer forintot költöttek naponta a Sziget látogatói

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63839"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image13_44_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="48" /></a></span>Egy átlagos látogató 5 és 10 ezer forint közötti összeget költött naponta a Szigeten, de akadt, akinek ennél is több pénzre volt szüksége, hogy jól érezze magát - derül ki a NESCAFÉ helyszínen készített nem reprezentatív felméréséből. A helyszíni kutatás többek között arra is fényt derített, hogy a szigetlakók nagy része minden nap hajnali 3 után feküdt le aludni és reggel 8-10 körül legtöbbjük már ébren volt.

image13 44 0.thumbnailEgy átlagos látogató 5 és 10 ezer forint közötti összeget költött naponta a Szigeten, de akadt, akinek ennél is több pénzre volt szüksége, hogy jól érezze magát – derül ki a NESCAFÉ helyszínen készített nem reprezentatív felméréséből. A helyszíni kutatás többek között arra is fényt derített, hogy a szigetlakók nagy része minden nap hajnali 3 után feküdt le aludni és reggel 8-10 körül legtöbbjük már ébren volt.

image13 44 0.thumbnailEgy átlagos látogató 5 és 10 ezer forint közötti összeget költött naponta a Szigeten, de akadt, akinek ennél is több pénzre volt szüksége, hogy jól érezze magát – derül ki a NESCAFÉ helyszínen készített nem reprezentatív felméréséből. A helyszíni kutatás többek között arra is fényt derített, hogy a szigetlakók nagy része minden nap hajnali 3 után feküdt le aludni és reggel 8-10 körül legtöbbjük már ébren volt.

A My music, my NESCAFÉ promócióval várta Magyarország egyik legnagyobb kávémárkája a szigetlakókat és látogatókat a Nagyszínpaddal szemben a múlt héten, ahol különböző zenei stílusoknak megfelelő ruhákban fotózták a látgatókat, ébresztő kommandóval járták reggelente a sátrakat és Istenes Bencével tesztelték a NESCAFÉ ébresztő hatását. A szervezők mindemellett arra is kíváncsiak voltak, hogy hogyan zajlik a Szigeten az élet, ezért egy nem reprezentatív kutatás keretében kérdezték a vállalkozó szellemű embereket.

És hogy milyenek is voltak a 20. Sziget Fesztivál mindennapjai?

A reggel általában a válaszadók 35 százalékának indult kávéval, mások inkább reggelit szereztek vagy azonnal elindultak megnézni egy programot a Szigeten. Egy részük (40%) már 8 és 10 között felkelt és körülbelül ugyanennyien voltak, akiket csak 10 után lehetett kirángatni az ágyból. Persze az ébredés nem minden esetben ment egyszerűen, sokakat a meleg (38%) vagy a szomszédok zaja (27%) ébresztett fel. A Szigeten minden évben speciális életkörülmények uralkodnak, így talán meglepő, hogy a megkérdezettek 63%-a minden nap tudott alkalmat találni a fürdésre, 20%-uk pedig reggel és este is vette a fáradtságot, hogy lezuhanyozzon.  

A Szigeten egyébként nagyon nagy sikere volt a kávénak, nemcsak reggel, de a nap többi részében is rengetegen vásároltak a kávé minden formájából. A NESCAFÉ árusító standjain összesen 50 ezer adag kávé fogyott el egy hét alatt, a kedvenc pedig toronymagasan a cappucino és az espresso volt. A felmérésből kiderül, hogy a kávéfogyasztók 64 százaléka napi egy, 36 százalékuk pedig naponta több kávét is megivott a Szigeten.  

A felmérésből nem maradtak el a zenei kérdések sem.

Kiderült, hogy a válaszadók közül legtöbben Snoop Dogg miatt érkeztek a Szigetre, a kedvenc színpad pedig a Nagyszínpad és az A38 Színpad volt, a szigetelők kedvenc stílusa pedig a rock és pop mellett a dance. A kutatásból azt is megtudtuk, hogy a Szigetre látogatók legnagyobb része (43%) átlagosan 5 és 10 ezer forint közötti összeget költött naponta, a válaszadók 27 százaléka pedig még ennél is többet, 10 és 20 ezer forint között és csak kevesebb, mint egyharmaduknak volt elég napi ezer és 5 ezer forint közötti összeg.

A Szigeten készült ébresztő kommandóról készült videók egyike letölthető itt:

https://www.youtube.com/watch?v=aI6iJwl9Iqc

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.