2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Mobilkommunikációs trendek és újdonságok

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/96849"><img class="image image-preview" src="/files/images/logo_66.jpg" border="0" width="245" height="90" /></a></span>A telekommunikáció az egyik leggyorsabban fejlődő terület. Évről évre őrületes fejlesztéseknek lehetünk tanui. A telefonjaink egyre okosabbak, egy komplett iroda befér a zsebünkbe. Épp ezért hozzászoktunk, hogy mindent a telefonunkon intézzünk, minden egy helyen van, kényelmes és könnyen elérhető bármikor, akár útközben is. Ha lépést akarunk tartani a fejlőséggel, új termékekkel és szolgáltatásokkal, akkor bizony résen kell lennünk. A CitySIM újdonságai most már minden utazó számára elérhetőek.

A telekommunikáció az egyik leggyorsabban fejlődő terület. Évről évre őrületes fejlesztéseknek lehetünk tanui. A telefonjaink egyre okosabbak, egy komplett iroda befér a zsebünkbe. Épp ezért hozzászoktunk, hogy mindent a telefonunkon intézzünk, minden egy helyen van, kényelmes és könnyen elérhető bármikor, akár útközben is. Ha lépést akarunk tartani a fejlőséggel, új termékekkel és szolgáltatásokkal, akkor bizony résen kell lennünk. A CitySIM újdonságai most már minden utazó számára elérhetőek.

A telekommunikáció az egyik leggyorsabban fejlődő terület. Évről évre őrületes fejlesztéseknek lehetünk tanui. A telefonjaink egyre okosabbak, egy komplett iroda befér a zsebünkbe. Épp ezért hozzászoktunk, hogy mindent a telefonunkon intézzünk, minden egy helyen van, kényelmes és könnyen elérhető bármikor, akár útközben is. Ha lépést akarunk tartani a fejlőséggel, új termékekkel és szolgáltatásokkal, akkor bizony résen kell lennünk. A CitySIM újdonságai most már minden utazó számára elérhetőek.

Immáron 3 éve nyújt alternatív megoldást a CitySIM azoknak az utazóknak, akik a drága roaming díjak helyett egy olcsó, elegáns és minden igényt kielégítő mobilszolgáltatást keresnek a költségeik csökkentésére. A legtöbb felhasználó cég, vezető beosztású magánszemély, üzleti utazó, illetve a turizmusban dolgozók (idegenvezetők, repülőgép/hajó személyzete), de egyre többen ismerik fel a lehetőséget a szabadidős utazók közül is. 

A CitySIM kártyák a szokásos funkciókon túl, sok extra szolgáltatást is nyújtanak, amik máshol nem elérhetőek. Ilyen például a több telefonszám kezelése egyetlen sim kártyán, vagy cellainformációk alapján lekérdezhető pozíciók. A legfőbb előnye természetesen nem ez, hanem az olcsó nemzetközi és roaming díjak, így ebben is egyedülálló szolgáltatáscsomagot kínál. Az internet csomagokat például 65 országban lehet felhasználni USA-tól Kínáig, így akár 10Mb, akár 2Gb adatforgalomra van szükségünk az utazásunkhoz, a csomag előnyeit akár már útközben is élvezhetjük, anélkül, hogy aggódnunk kellene a díjak miatt. Ezzel a költségek sokkal kiszámíthatóbbak maradnak.

A megújult honlappal pedig még több ingyenes funkció vált elérhetővé a felhasználók számára. Nem csak az egyenleglekérdezés ingyenes, de a híváslista és adathasználat is bármikor, bármilyen időszakra ingyen lekérdezhető. A hangpostafiókot egyre kevesebben használják szívesen, viszont a CitySIM új szolgáltatásával a megfelelő beállítások után a hangposta üzenetet ingyenesen e-mailben is megkaphatjuk. És a szolgáltatások sorának ezzel még messze nincs vége. A felhasználók egyik nagy kedvence, hogy két utazás között a hívásaikat ingyenesen át tudják irányítani a hazai telefonszámukra, így mindig elérhetőek maradnak, de sem a CitySIM kártyán, sem a hazai sim kártyájukon nem keletkezik költség.

Az új honlapon a regisztrált felhasználók arra is lehetőséget kapnak, hogy ingyenesen küldjenek SMS üzeneteket azoknak a barátaiknak, rokonaiknak, üzleti partnereiknek, akik szintén használnak CitySIMet. A szolgáltatás professzionális, pontosan úgy néz ki, mintha egy telefonról küldték volna. A sort folyamatosan új funkciókkal bővítik, és a felhasználóknak egyre több, jobb, kényelmesebb megoldást nyújtanak, így már az hihetetlenül kedvező tarifák mellett minden igényt kielégítő szolgáltatáscsomagot kapnak a felhasználók.  Nem csoda, hogy a cégek és üzleti utazók mellett számos területen aratott sikert a CitySIM az elmúlt években. A hazai és nemzetközi rally versenyeken a résztvevők és a szervezők is használják, de nemzetközi szinten több állami cég, nagykövet és attasé is CitySIMmel utazik.   

Igazi sikertörténet és innováció a telekommunikációban, amiben rengeteg új lehetőség rejlik még. Az okostelefonok és tabletek a legszemélyesebb tárgyaink, hozzánk nőnek, és utazásaink során sem szívesen mondunk le a megszokott applikációk használatáról, a Facebookról, Viberről, e-mailjeink olvasásáról – hogy csak a leggyakrabban használt oldalakat említsük. A CitySIM mindezekhez megfelelő közeget és rendkívül kedvező árakat biztosít, hogy akkor se kelljen róluk lemondanunk, és ne okozzon ez külön fejfájást amikor épp úton vagyunk.

www.citysim.net

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.