2022.05.26.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Mostantól multifunkciós a Xerox 7142 széles formátumú berendezés

3 min read
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/53363"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Xerox%207142MFP_96dpi.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="74" /></a></span>A Xerox színes, széles formátumú, tintasugaras nyomtatója, a 7142 további funkciókkal bővült, így alkalmas rajzok másolására és fájlba történő szkennelésére is. A dokumentumokat akár 15 méter hosszig kezeli a multifunkciós berendezés, ami már hazánkban is megvásárolható, vagy modulárisan felépíthető a korábbi 7142 nyomtatóból.</p> <p> 

A Xerox színes, széles formátumú, tintasugaras nyomtatója, a 7142 további funkciókkal bővült, így alkalmas rajzok másolására és fájlba történő szkennelésére is. A dokumentumokat akár 15 méter hosszig kezeli a multifunkciós berendezés, ami már hazánkban is megvásárolható, vagy modulárisan felépíthető a korábbi 7142 nyomtatóból.

 

A Xerox színes, széles formátumú, tintasugaras nyomtatója, a 7142 további funkciókkal bővült, így alkalmas rajzok másolására és fájlba történő szkennelésére is. A dokumentumokat akár 15 méter hosszig kezeli a multifunkciós berendezés, ami már hazánkban is megvásárolható, vagy modulárisan felépíthető a korábbi 7142 nyomtatóból.

 

A kis helyigényű Xerox 7142 MFP nagy felbontású színes lapolvasás és nyomtatás révén gondoskodik a tiszta és pontos képminőségről, amely az építési tervekhez, elektromos bekötési vázaltokhoz és térképészeti dokumentumokhoz szükséges. A kész nyomatok akár fájlba olvashatók, akár sokszorosíthatók, egészen 15 méteres hosszúságig.

A nagyméretű, 15 colos képernyőn a vezérlőfelület egyszerűen kezelhető, és valós időben nyomon követhető a dokumentumok beolvasása. Az új „Sure Scan" szolgáltatás lehetővé teszi a lapolvasási beállítások felülvizsgálatát beolvasás előtt, így a legjobb minőség érhető el újranyomtatáskor vagy archiváláskor anélkül, hogy többször kellene beolvasni az eredeti dokumentumot.

„A 7142 multifunkciós berendezés a Xerox széles formátumú termékpalettájának legújabb tagja, miután a nyomtató alapgépet további hasznos funkciókkal bővítettük. Az építészek, mérnökök és ipari nyomdák számára nagy segítséget nyújtanak a kiegészítő szolgáltatások, amelyek a nagyméretű, színes és részletgazdag dokumentumok kezelését immár papíralapon és digitálisan egyaránt lehetővé teszik." – hangsúlyozta Hulényi Bence, a Xerox kereskedelmi és szerviz igazgatója. Hozzátette, hogy miután minden Xerox széles formátumú megoldás modulárisan építkezik, a Xerox 7142 nyomtatóval rendelkező ügyfelek is kibővíthetik rendszerüket.

A Xerox 7142 MFP sokféle különböző hordozóra és a kedvezőbb árú, bevonat nélküli papírra is tökéletesen nyomtat a legújabb tintasugaras technológiának köszönhetően. A megoldás támogatja a népszerű CAD és grafikai-kommunikációs fájlformátumokat, és elég nagy teljesítményű a grafikai-kommunikációs szoftverekkel való együttműködéshez is.

 

A Xerox 7142 többfunkciós nyomtató már Magyarországon is elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.