2011 június 1-től a T-Mobile webshopjában már vesznek fel előrendeléseket a szolgáltató új, saját márkás okostelefonjára, a move by T-Mobile-ra.

2011 június 1-től a T-Mobile webshopjában már vesznek fel előrendeléseket a szolgáltató új, saját márkás okostelefonjára, a move by T-Mobile-ra.


A move by T-Mobile elnevezésű új, kedvező árú okostelefont kifejezetten a T-Mobile részére fejlesztették. A szolgáltató legfontosabb elvárásai között szerepelt, hogy a felhasználók az okostelefonon található programokat és alkalmazásokat egyszerűen kezelhessék, és a készüléket stílusos design-ba csomagolva kapják kézhez. Az új okostelefonnal a szolgáltató arra ösztönzi ügyfeleit, hogy használják ki az okostelefonok nyújtotta lehetőségek teljes palettáját: a böngészésen és e-mailezésen kívül telefonjukat alakítsák igényeik szerint: töltsenek le alkalmazásokat, és használják a testre szabható beállításokat.

A 2,8"-es érintő kijelzős készüléken Android 2.2 (Froyo) operációs rendszer fut. A telefonba épített e-mail kliens lehetővé teszi, hogy útközben is hozzáférjünk elektronikus levelezésünkhöz. 2 megapixeles kamerájának segítségével a fontos pillanatok bármikor megörökíthetők, és a Facebook, iWiW vagy Google Talk beépített közösségi alkalmazások segítségével azonnal meg is oszthatók. A médialejátszónak és a sztereó RDS FM-rádiónak köszönhetően útközben is lehet videókat nézni és zenét hallgatni. A helymeghatározásban pedig a Google Maps térképszoftverrel kiegészülő beépített A-GPS-vevő nyújt segítséget, de természetesen az ügyfelek ezen kívül letölthető applikációk ezrei közül válogathatnak az Android Marketen.
Az okostelefon150 MB belső memóriával rendelkezik, ami microSD memóriakártyával maximum 32 GB-ig bővíthető.

A készülék új előfizetéssel, az előfizetésre és a MédiaMánia S díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal már 0 Ft-ért elérhető, és a későbbiekben a feketén kívül divatos lila és fehér színben is kapható lesz.

Az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján adott esetben ún. mobil előleg befizetése szükségessé válhat.Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik. A webshopban előzetesen megrendelt készüléket a szolgáltató az árukészlet beérkezésekor szállítja ki az ügyfél címére.A további részletek és feltételek a T-Mobile honlapján olvashatók (http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1006_hamarosan_kaphato).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük