Kétnapos kütyüparádéval a smartshow bemutatóval kezdenek pénteken és a Magyar Villamos Művek születésnapjával zárul a vasárnap.

 

Kétnapos kütyüparádéval a smartshow bemutatóval kezdenek pénteken és a Magyar Villamos Művek születésnapjával zárul a vasárnap.

 

2013. október 4-5-én, péntek-szombaton smartshow a Millenárison.

A SMARTSHOW-n bemutatásra kerülnek a legújabb fejlesztésű okos telefonok, okos tabletek, okos megoldások, és más hasznos kütyük, melyek mind a lakosság, mind az üzletemberek érdeklődésére számíthatnak.

 

A  kétnapos rendezvényen elektronikus játékok, szórakoztató programok és szakmai előadások várják a 14-60 év közötti érdeklődőket, akik lépést akarnak tartani a mobil világ fejlődésével. Többek között a Microsoft gondoskodik majd arról, hogy aktív szórakozásban is legyen része azoknak, akik kilátogatnak a SMARTSHOW-ra. A látogatók kipróbálhatják a Kinect Kiosk Kinect Sports-ot, lehet játszani FIFA14-et Xbox 360-on, vagy versenyezni egy Forza Horizon playseat-en.

Azoknak is érdemes elmenniük a kiállításra, akik nyerni szeretnének, hiszen kisorsolásra kerül többek között 3 db Xbox 360 Kinect bundle, de lehet nyerni egy GoPro kamerát, illetve Electro-store vásárlási utalványt is ésFiat 500L Living hosszú hétvégét.

 

Az okostelefonok és egyéb, okos szórakoztató elektronikai eszközök mellett vadonatúj háztartási gépeket is láthatnak a látogatók.

A hiánypótló eseményen, ahol a Magyar Telekom, a MasterCard, a MasterCard Mobile, Mobiltárca egyesület, Brandbank®, az Akciónekem, a Dr.24, a Euronics, a Fiat Magyarország, a GS1 Magyarország, a HTC, a Juventus Rádió, a Metropol, az Opel Magyarország, az Origo Zrt., a Sony Magyarország, a Tablab, és a Ustream a kiállítás látványosságai mellett kerekasztal beszélgetésekkel is várják a szakmabelieket, és a nagyközönséget egyaránt.

A várható trendek elemzése mellett az előadásokon a legújabb mobilos és facebookos applikációk és iparági fejlesztések is bemutatásra kerülnek, valamint itt debütálnak először a karácsonyi piacra szánt slágertermékek.

 

Huber Kornél, a Mobilmarketing tagozat elnöke, elmondta, hogy tavaly 25 mobilos rendezvényen vett részt, de meglátása szerint ezeknek a rendezvényeknek a mennyiségét nem követi le az ügyféligény.

"A célunk az volt, hogy egy gyűjtőrendezvényre hozzuk el a smart piac minden lehetséges szereplőjét, a szolgáltatókon, a gyártókon keresztül egészen a kkv szektorig, de ennél is fontosabb volt, hogy végre szülessen egy izgalmas, show jellegű kiállítás, melyen a nagyközönség első kézből ismerheti meg a legújabb fejlesztéseket."

 

A szakmai programok részeként a DIMSZ és a GS1 Magyarország szervezésében lesz mobil marketing, mobil fizetés valamint hiteles adatok konferencia, az első nap csúcspontja pedig a Golden Dove reklámverseny díjátadó ünnepsége lesz október 4-én, 18 órakor.

 

A rendezvény területén folyamatos programokkal és nyereményjátékokkal várnak minden látogatót a szervezők.

Jegyárak: felnőtt: 1500 Ft | diák, nyugdíjas jegy: 1000 Ft

Jegyvásárlás és további információk a honlapon.

 

2013. Október 4-5. péntek-szombat

smartshow
Millenáris B épület | 10.00

 

www.smartshow.hu

https://www.facebook.com/events/223846301106113/

 

2013. október 5-én, szombaton az MVM Csoport közös ünneplésre vár mindenkit a Millenáris D épületében.

50 Éves az MVM.
Fontos mérföldkőhöz érkezett az MVM Magyar Villamos Művek: idén 50 éves a nemzeti energetikai társaságcsoport. 1960. szeptember 1-jén alakult meg a Magyar Villamos Művek Tröszt.

Interaktív játékokkal, gyerekprogramokkal, kvízjátékokkal találkozhatnak az érdeklődők.

A délután folyamán fellép a Málna Zenekar, Oláh Gergő, Janicsák Veca és Zorán.

Millenáris, D épület 14:00

 

http://www.mvm.hu

http://millenaris.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük