2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

MTV Movie Awards

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/79303"><img class="image image-_original" src="/files/images/mtvmov%20(1).jpg" border="0" width="448" height="551" /></a></span>Április 13. az Arany Popcorn ünnepe lesz! Pókemberrel, mutánsokkal és világsztárokkal jön az MTV Movie Awards. Megan Fox popcornban, DiCaprio díjakban fürdene a filmes gálán. <p> 

Április 13. az Arany Popcorn ünnepe lesz! Pókemberrel, mutánsokkal és világsztárokkal jön az MTV Movie Awards. Megan Fox popcornban, DiCaprio díjakban fürdene a filmes gálán.

 

Április 13. az Arany Popcorn ünnepe lesz! Pókemberrel, mutánsokkal és világsztárokkal jön az MTV Movie Awards. Megan Fox popcornban, DiCaprio díjakban fürdene a filmes gálán.

 

Vasárnap este – 2014. április 13-án – napjaink legviccesebb ír műsorvezetőjének, Conan O'Briennek a vezényletével jön a világ leglazább és legnagyobb sztárokat felvonultató filmes díjátadója, az MTV Movie Awards. Leonardo DiCaprio és Matthew McConaughey és a többiek sorsáról ezúttal a nézők döntenek, a rajongók voksain múlik most a blockbuster világ sorsa.

 

Újra együtt lesz a legendás Backstreet Boys, valamint olyan hollywoodi szupersztárok vonulnak majd fel a gálán, mint Megan Fox, Mila Kunis, Jessica Alba, Jared Leto és Seth MacFarlane. A legnagyobb mozifanatikusok pedig exkluzív képkockákat láthatnak a második Pókemberből és az új X-Men filmből is.

 

Igazi A-listás sztárok teszik majd tiszteletüket a nagyköltségvetésű filmeket díjazó gálán, így ott lesz a gyönyörű Mila Kunis, Megan Fox és Jessica Alba, Jordana Brewster a Halálos Iramban filmsorozatból, a színész-énekes Jared Leto, A Gyűrűk Ura és A hobbit trilógia egyik főszereplője, Orlando Bloom, és Ice Cube is, aki a műsorvezető, Conan O'Brien szárnysegédje lesz.

 

A 2014-es MTV Movie Awards biztos díjazottja Mark Wahlberg, aki produceri és színészi teljesítményéért kapja meg a leglazább gála Generation Awardját, (lásd: http://euroastra.hu/node/78393) az év feltörekvője pedig a humoros oldaláról ismert Channing Tatum, aki a Trailblazer-díjat két elbűvölő színésznő, Emma Stone és Emma Watson után veheti át harmadikként – a férfi sztárok között pedig elsőként, ezzel történelmet írva!

 

Mivel a gála elsősorban a filmrajongóknak szól, természetesen exkluzív tartalmakban is bővelkedik majd a Movie Awards. 2014 egyik legjobban várt filmjéből, A csodálatos Pókember 2. részéből eddig soha nem látott képkockákat láthatnak majd a fanatikusok, Andrew Garfield, Emma Stone és Jamie Foxx virtuális kommentálásában. Ezen felül a legújabb X-Men filmből is mutat az MTV díjátadója pár snittet, amelyeket Ellen Page a színpadról fog kommentálni. A gálán a tavaly autóbalesetben elhunyt Paul Walkerről is megemlékeznek majd. Walker több korábbi díjátadó népszerű résztvevője volt, az MTV ezért is döntött úgy, hogy felidézik pályafutását.

 

Az előző évek hagyományaihoz hasonlóan a legnagyobb zenei sztárok is tiszteletüket teszik a filmes partin, így a szókimondó Eminem és a dögös Rihanna először éneklik majd el közönség előtt The Monster című dalukat, míg Ellie Goulding és Zedd A beavatott című sci-fi dalai közül válogatják ki és adják elő a legjobbakat. A pop rajongói pedig a Backstreet Boyst is elcsíphetik a gálán, mert a legendás fiúzenekar is ott lesz az eseményen.

Az MTV Movie Awards évről évre a legjobb blockbuster filmeket tünteti ki, legyen szó a Transformersről, Az éhezők viadaláról, vagy éppen a Wall Street farkasáról. Itt csak a legmenőbbek maradhatnak talpon, mert ezen a gálán a közönség véleménye dönt.

 

MTV Movie Awards

Április 13-án este 02:30-tól élőben és

április 14-én 19:30-tól magyar felirattal az MTV-n!

 

http://www.mtv.com/ontv/movieawards/

http://media.mtvnservices.com/embed/mgid:uma:video:mtv.com:1005610/cp~id%3D1722732%26vid%3D1005610%26instance%3Dmtv%26uri%3Dmgid%3Auma%3Avideo%3Amtv.com%3A1005610

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.