A Murrelektronik új, magyarországi webes jelenlétét az ügyfélkapcsolat hatékonysága és a professzionális webshop jellemzi. A Murrelektronik Csoport, amely a decentralizált automatizálás nemzetközi szakértője, elindította magyar nyelvű weboldalát és nemzetközi webshopját.

A Murrelektronik új, magyarországi webes jelenlétét az ügyfélkapcsolat hatékonysága és a professzionális webshop jellemzi. A Murrelektronik Csoport, amely a decentralizált automatizálás nemzetközi szakértője, elindította magyar nyelvű weboldalát és nemzetközi webshopját.

A Murrelektronik kulcskompetenciája az intelligens megoldások fejlesztése a decentralizált automatizáláshoz, innovatív koncepciók és új technológiák mentén. A rendkívül rövid szállítási idő és a termékfejlesztés területén a szoros együttműködés a vevőkkel olyan sikertényezők, amelyek a vállalat számára a legutóbbi években folyamatosan kétszámjegyű növekedést eredményeztek. A Murrelektronik a kelet-közép-európai országokat a fontos növekedési régiók közé sorolja, Magyarországon 2012 óta működik leányvállalata.

 

A Murrelektronik stratégiájának kulcseleme a vevőkkel való együttműködés folyamatos fejlesztése. A magyar weboldal (www.murrelektronik.hu ) megújítása is ennek a stratégiának a része: a weboldal áttekinthető információt ad a vállalatról és annak termékeiről, valamint letölthető, részletes szakmai anyagok bő választékával segíti az érdeklődő vevőket, partnereket.

 

Megújult a Murrelektronik nemzetközi online shopja is. A vállalatcsoport a webshop kialakításánál is arra törekedett, hogy minél tökéletesebben igazodjon vevői beszerzési folyamataihoz. A több mint 30 ezer termék közül a műszaki paramétereket, mint szűrőket alkalmazva választhat a vevő, így pillanatok alatt megtalálhatja a számára optimális terméket, annak teljes dokumentációjával együtt.

 

„Egyre közelebb szeretnénk kerülni az ügyfeleinkhez, és az átfogó, minőségi termékválasztékon túl a beszerzési folyamataik támogatásával is segíteni kívánjuk őket" – mondta Andreas Chromy, a Murrelektronik Ausztria &CEE ügyvezető igazgatója. „Az online platformjaink, mint a weboldal és a webshop, kiváló eszközök erre: valójában egy online szakmai környezetet teremtettünk az ügyfeleink részére, ahol a legösszetettebb szakmai igényeiket is érvényesíthetik a termékek kiválasztása során. A weboldal és az online shop ugyanakkor annak a követelménynek is eleget tesz, hogy minél többet megtudjunk a vevőink igényeiről, hogy az alapján folyamatosan továbbfejleszthessük a szolgáltatásainkat" – foglalta össze Chromy.

 

 

Az oppenweileri (Németország) központú Murrelektronik-csoport a decentralizált automatizálás nemzetközi szakértője. Világszerte több mint 2000 munkatársat foglalkoztat, a csoport 2015. évi árbevétele 244 millió euró. A konszern növekedési régióinak egyikét a közép- és kelet-európai országok alkotják, ennek irányítását a Bécs melletti Schwechatban található KKE-központ végzi. A fejlődés 2016-ban is igen dinamikusan alakul. Az autóipari ágazat többek között Szlovákiában és Magyarországon is jelentős növekedési potenciált biztosít: erre az évre a „Made in Europe" intelligens installációs megoldásokkal akár 30% forgalomnövekedés a terv. Az elektronikus alkatrészek gyártása az európai piacra közvetlenül Oppenweilerben, valamint Stollbergben (Németország) és Stodban (Csehország) folyik. Ezek a komponensek a gyártóüzemek számára installációs költségekben és áramfogyasztásban akár 30%-os megtakarítási lehetőséget jelentenek.

 

A Murrelektronik világszerte 50 országban képviselteti magát. 1975-ben Franz Hafner alapította a vállalatot, amely a mai napig magántulajdonban áll. Szerte a világon 22 000-nél is több vevőnek szállít. Olyan konszernek tartoznak a vevői közé, mint az ABB, a Siemens, a Rosenbauer, a BMW, a Daimler, a Ford és a Liebherr. A vállalat az összességében több mint 2000 foglalkoztatottal és az elmúlt évben elért 244 millió euró csoport-árbevétellel a piac kulcsszereplőinek egyike.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük