2015. február 22-én, Magyarországon tart előadást Arnold Schwarzenegger az MVM SIKER-NAP konferencia és fesztivál rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvény fővédnökségét Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere és Benkő Vilmos közgazdász, befektető, üzletfejlesztő, a Magyar Tehetségek Nagykövete vállalta. Védnök Balogh Gábor, világbajnok öttusázó, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke. A rendezvény nyitóbeszédét Borkai Zsolt, a MOB elnöke tartja. UPDATED: 2015-02-11 16:02:22

 

2015. február 22-én, Magyarországon tart előadást Arnold Schwarzenegger az MVM SIKER-NAP konferencia és fesztivál rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvény fővédnökségét Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere és Benkő Vilmos közgazdász, befektető, üzletfejlesztő, a Magyar Tehetségek Nagykövete vállalta. Védnök Balogh Gábor, világbajnok öttusázó, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke. A rendezvény nyitóbeszédét Borkai Zsolt, a MOB elnöke tartja. UPDATED: 2015-02-11 16:02:22

 

Kiss-Török Gergely, a szervező Sikerember-Sorozat Kft. ügyvezetőjének elmondása szerint Magyarországon korábban nem volt hasonló esemény, éppen ezért itthon is igény van egy igazi motivációs napra, ahol egy rendezvény keretében, sikeres emberek beszélnek életútjukról, gondolataikról, sikerükről valamint az érvényesülésről. Annak érdekében pedig, hogy Arnold Schwarzenegger minél komfortosabban érezze magát Budapesten, az ötcsillagos Corinthia Hotel Budapest szálloda gondoskodik.

 

2015. február 22-e, egy fórum arra, hogy az élet különböző területein sikeres emberek bemutassák sikerük titkát, ezáltal is ösztönözve a közönséget arra, hogy ki-ki a maga életében is egyre eredményesebb lehessen.

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legközelebb álló témát, Arnold Schwarzenegger mellett a szervezők felkérték a magyar üzleti-, kulturális- és sportélet prominens képviselőit, hogy a rendezvény keretében osszák meg tapasztalataikat, gondolataikat a sikerről és motivációról. A sportoló előadók a Magyar Olimpiai Bizottság ajánlásával kaptak meghívást a rendezvényre.

A fellépők /legyen szó prezentációról, beszélgetésről vagy zenei programról/ mindenkit saját céljai elérésére ösztönöznek. A közönség olyan értékteremtő gondolatokat hallhat majd, melyeket követve bárki motiváltabb és eredményesebb lehet az élet különböző területein.

Az MVM Csoport az energiaszektor egyik legsikeresebb szereplője, Magyarország negyedik, Közép Európa 25. legnagyobb társasága. Az MVM mindenkori működése során, gazdasági¬társadalmi súlyához mérten, felelős cégcsoportként működve évtizedek óta kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra.

„Az MVM elkötelezett olyan emberek, csapatok, programok, kezdeményezések támogatása mellett, akik sikerüket tehetségükkel és szorgalmukkal érték el, példát mutatva ezzel mások számára is. Mindezen felül az MVM kiemelt feladatának tekinti, hogy a nemzetközi szinten is kiemelkedő magyar értékteremtés híre minél több helyre eljuthasson, illetve hozzájárul ahhoz, hogy a világ legkiemelkedőbb tehetségei eljuthassanak a magyar nagyközönséghez," -mondta Nagy Csilla, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. megbízott kommunikációs igazgatója.

S hogy kiknek is szól a rendezvény?

 • Mindenkinek, aki nyitott és eltökélt új ismeretek megszerzésére.
 • Mindenkinek, aki képes fejlődni.
 • Mindazoknak, akik egy energiákkal teli, inspiratív, pozitív légkörben szeretnének tanulni.
 • S mindazoknak, akik szórakozásra és egy életre szóló élményre vágynak.

 

PROGRAM

11.00 órától: A küzdés mesterei

 • Szabó Péter: motivációs előadó, tréner
 • Nagy Béla: értékesítési tréner
 • Ignáth András: vállalkozó a turizmus területén
 • Lippai Marianna: az Életkedv írója
 • Tóth Péter: Lipóti Pékség tulajdonos
 • Hozleiter Fanny „Mosolyka" és Papp Szabolcs (Nem Adom Fel Alapítvány)
 • Év embere Orvos csoport: „egy életből öt élet lett"
 • Dr Ládi Szabolcs: kutatóorvos, az alternatív daganatterápia úttörőj e
 • Rakonczai Fivérek: zenészek, zeneszerzők)
 • Rakonczay Gábor: Guinness rekorder, óceán-átszelő magyar evezős
 • Béres Alexandra + Mile Szilvia: Mester és példakép

14.00 órától olimpikonok és sportolók

 • Borkai Zsolt: Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, megnyitó
 • Sport körasztal, vendégek: Katus Attila, dr. Kiss Gergő, Kozmann György, Kiss Tamás, Czanik Balázs, Rippel Brothers, Storcz Botond, Bárdosi Sándor, Dudás Miklós
 • Magyar Sí Szövetség és Ozsváth Miklós
 • Rubint Réka és Schobert Norbert: Update1 sikersztori
 • dr. Papp János – E-Fit sikersztori
 • Szalay Balázs és Opel Dakar Team
 • Motorsport percek, vendégek: Talmácsi Gábor, Somfai Mátyás
 • Benned rejlő vezető: Varga Róbert és Vészi Gábor előadása

16.00 órától Sikeres üzletemberek

Dr. Kemény Dénes: Magyar Vízilabda Szövetség elnöke

Benkő Vilmos: fővédnök, közgazdász, magyar tehetségek nagykövete

Tonk Emil: Üzleti Akadémia alapítója, a Marketing Szövetség alelnöke

Kósa Erika: Consequit Group elnök, Magyarország leggazdagabb üzletasszonya

Szabó Péter: motivátor, az „Állj félre a saját utadból" című könyv szerzője

Andy Vajna: producer, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos

SciTec sikersztori

 

Arnold Schwarzenegger: Kalifornia ex-kormányzója, üzletember, valamint Golden Globe

díjas osztrák születésű amerikai színész.

 

20.30 órától Success League Session Afterparty – Siker-dal

Siker-dal: Time for Change: Megyeri Balázs „Blaise" zeneszerző szerint a „küzdés, nem más,  mint alkalmazkodó képességünk a változáshoz.  A Siker dal,  a változás,  mint -elengedhetetlen eszköze a sikernek – üzenet megemlítése mellett, a körülöttünk zajló, lesújtó társadalmi jelenségek ellen való harcra is felhívja a figyelmet. „A siker-dal megírásánál törekedtem zenei, audiotechnikai és alkotói képességeim legjavát elővenni valamint a rendezvény missziójához méltó produkciót előállítani. Majd a közönség eldönti, sikerült e, de nem engedhetem meg magamnak, sem a hallgatóknak hogy ez az interpretálás minőségén múljon. Éppen ezért felkértem, a maguk hangszerén és területén sokra tartott és áhítattal csodált zenész barátaimat, hogy segítsenek ebben. A formációban éppúgy fellelhető, a klasszikus körökben ismert zongoraművész, a világban turnézó jazz zenész, az operett énekes, az underground körökben méltán népszerű vokál felelős, a rádiókban, zenecsatornákon népszerű mc, a scratchbajnok, a bluest és rockot éneklő tanár… és még sokan mások. És hogy kik ők pontosan? Február 22.-én kiderül, mi a hangszereket is sikerre hangoljuk." -nyilatkozta sejtelmesen a zeneszerző az MVM Siker-Napot záró Success League Session afterpartyról.

 

Egész napos kültéri ingyenes programok:

 • Nagy sportágválasztó: gyermek akadálypálya
 • Opel Dakar Team megjelenés

 

FELLÉPŐK

 

Hozleiter Fanni „Mosolyka": Ki oly könnyedén viseli kerekesszékét, mint más nők a magassarkú cipőjüket. Te döntesz című könyve bestseller lett. Számos díjat és elismerést kapott, motivációs előadások százát tartja országszerte.

Dr. Kemény Dénes: állatorvos, válogatott vízilabdázó, edző, címzetes egyetemi docens. Szövetségi kapitányként 3-szoros olimpiai bajnok. A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

Rippel Brothers: Rippel Ferenc és Rippel Viktor: Nemzetközi hírű, kétszeres Állami díjjal kitüntetett magyar artistaművészek, kilencszeres világrekorderek. A Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia alapítói.

Storcz Botond: Többszörös olimpiai és világbajnok kajakozó, edző. A kajak-kenu válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

Arnold Schwarzenegger: Golden-Globe díjas osztrák születésű amerikai színész, üzletember és politikus, korábbi testépítő bajnok, Kalifornia ex-kormányzója.

Béres Alexandra: Többszörös fitnesz magyar-, Európa és világbajnok. Mottó: „Minél többet adsz, annál gazdagabb vagy!"

Borkai Zsolt: A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, olimpiai és világbajnok magyar tornász, politikus, sportvezető.

Dudás Miklós: világbajnok kajakozó.

 

Év Embere orvos csoport: „Egy életből öt élet lett". Példátlan összefogás eredményeként egy több hónapja agyhalott asszony Debrecenben, egészséges gyermeknek adott életet és szerveivel négy ember életét mentette meg.

Ignáth András: Vállalkozó a világ egyik legnagyobb iparágában, a turizmusban. Közel 30 országban vannak üzleti érdekeltségei és 10 000 ember napi munkájára van befolyással. Legújabb sikere egy több országban is működő oktatási és támogatási rendszer kidolgozása, ami végig segít a siker felé vezető úton.

Katus Attila: Hatszoros világ-és kétszeres Európa aerobic bajnok, Világjátékok győztes, 2014 BioTech USA Fitbalance Award – „Az év Férfi oktatója", 2014. decemberében – Magyar Szabadidősport Szövetség „A lakosság sportjáért" szövetségi kitüntetés tulajdonosa.

Dr. Kiss Gergely: Háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Sport szakjogász, a Modern Sportakadémia elnöke, a Duna Events és az AquaPio vízzel foglalkozó vállalkozások társtulajdonosa. „Az Életem a játék" című önéletrajzi könyv szerzője.

Kiss Tamás: többszörös világbajnok, olimpiai bronzérmes kenus.

Kozmann György: többszörös világbajnok, olimpiai bronzérmes kenus

Kósa Erika: Magyarország leggazdagabb üzletasszonya, a Consequit Group elnöke

Dr. Ládi Szabolcs: Nemzetközileg elismert kutatóorvos, az alternatív daganatterápia egyik hazai úttörője, akinek sok gyógyíthatatlannak tartott beteg köszönheti az életét.

Lippai Marianna: Az „Életkedv" írója

Mile Szilvia: A Gilda Max Fitness vezetőedző-helyettese, fitness szakág vezető IFBB Fitness Világkupa győztes, a Cosmopolitan Hungary bloggere, edzője. Az év legjobb új oktatója 2014.

Nagy Béla: 18 éve töretlenül sikeres értékesítő, aki több mint 1400 céget és 3000 felsővezetőt képzett ki. Tréningjei után évente átlagosan 100 000 000 Ft értékű plusz üzletet kötnek az értékesítők. Az elmúlt 18 évben cége 60 000 000 000 Ft árbevétel növekedést okozott ügyfeleinek.

Ozsváth Miklós: A Hungarian Interski Demoteam, a Síoktatók Magyarországi Szövetség bemutató csapatának vezető oktatója. A Sízés Mac 3 című könyv szerzője, az elmúlt 20 év síoktató képzésének kiemelkedő alakja.

Dr. Papp János: Az E-Fit gépet gyártó cég ügyvezető igazgatója

Papp Szabolcs: A Nem Adom Fel Alapítvány vezetője. Előadásokon, tréningeken már eddig is több tízezer embernek közvetítette, hogy az élet sokkal nagyobb gazdagsággal ajándékozott meg mindannyiunkat, mint gondolnánk.

Rakonczay Gábor: Guiness világrekorder és hatszoros óceánátkelő magyar hajós, az amerikai Év Kalandja Díj és a Magyar Formatervezési Díj tulajdonosa. Rendszeresen tart előadásokat egyetemeken és felsővezetői képzéseken. Eddig 5 országban 50 ezer ember hallotta célmegvalósító előadásit.

Rubint Réka és Schobert Norbert: Update 1 sikersztori

Scietec: A Scietec Nutrition táplálék kiegészítőket és protein termékeket gyártó sikersztorija 15 éve indult. A Scietec cég a világ egyik legnagyobb – két futballpályányi méretű – saját gyártóüzemével rendelkezik, amelynek révén garantálja a minőségi termékek előállítását.

Síoktatók Magyarországi Szövetsége: Sant Anton 2011 – a magyar síoktató válogatott bemutatta a világ síoktatóinak, hogy hegyek nélkül is komoly sí tudásra lehet szert tenni. A síoktatói világtalálkozón a csapatnak talán az egyik legjobb érzés az volt, mikor még az osztrák kollégák is megdicsérték a csapat tagjait.

Somfai Mátyás: 2004 – Magyar Bajnokság Superquad kategória 3. helyezett. 2007 – Európa Bajnoki cím. 2009 – az Opel Dakar Team tagjaként édesapjával szakaszgyőzelem. 2010 – magyar Tereprally Bajnokság összetett 3. helyezett.

Szabó Péter: Motivációs előadó, tréner és a többszörös bestseller, „Állj félre a saját utadból" című könyv szerzője. Mára több kontinensen keresett előadó (Kanadában, Ausztráliában is tartott tréningeket.) Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.

Szalay-Dakar Team: Szalay Balázs és Bunkóczi László a Szahara magyarjai. Balázs már 12. alkalommal állt rajthoz a világ leghosszabb és legnehezebb tereprally versenyén, a Dakar-rallyn, amelyet nyolcszor be is fejezett – ezzel rekorder a magyar versenyzők között. A sivatag alázatra és kitartásra tanította.

Talmácsi Gábor: Gyorsaságimotor-versenyző, MotoGP 125 cm3 világbajnok

Tonk Emil: Az Üzleti Akadémia alapítója, a Marketing Szövetség alelnöke

Varga Róbert: A „Benned Rejlő Vezető" társalapítója. 20 éve vállalkozó, nevéhez kapcsolódik az MBT brand felépítése Magyarországon és Kelet-Európában. Mottója: „Mindened meglehet az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz más embernek megkapni, amit ő akar."

 

Vészi Gábor: A „Benned Rejlő Vezető" társalapítója. 20 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik. Egyedi stílusú, tartalmas tréningjei miatt kedvelt előadója üzleti és önfejlesztő rendezvényeknek. Mottója: „Eladni emberi dolog."

Animal Cannibals: A banda 1989-ben alakult. 1995-ben jelent meg az első kislemezük a Takarítónő. Összesen12 nagylemezük jelent meg. A rengeteg jelölés mellett három Aranyzsiráf/Fonogram díjat kaptak, van egy Viva Comet gömbjük, két arany- és egy platinalemezük, valamint több mint 10 milliós youtube nézettségük.

Atka – DR. BRS – Béres Attila: Magyar lemezlovas Dj.

Danny Blue: Uri Geller utódjaként vált országosan ismertté, saját tévéműsorában még a legszkeptikusabbakat is meglepte. Gondolatolvasás, tárgyak mozgatása, manipuláció. Látványos műsoraival hihetetlen képességeiről tesz tanúbizonyságot Magyarország legismertebb mentalistája.

Deniz: A magyar zenei élet különleges színfoltja. A Petőfi Rádió egyik kiemelt előadója, állandó szereplője a zenetévék játszási listájának. Szóló előadóként, élőzenekarral és DJ-s formációban is járja az ország kisebb és nagyobb színpadjait.

DJ O'Neal A.K.A. Basslime: Az elmúlt 15 évben az ország összes nagy klubjában volt rezidens vagy vendégfellépő, valamint több éven keresztül volt a legendás Roxy Rádió és a Red Bull dj-je. 2009 óta BassLime néven versenyszerűen beatboxszol, országos 2. és 3. helyezett.

DJ Revolution: Beatbox bajnok, saját jazz triót alapított RTB Crew néven. A formáció különlegessége, hogy soha együtt nem használt zenei eszközökkel szólaltatják meg dalaikat (rhodes zongora, tuba és beatbox). 2009-től 2011-ig a Roxy Rádió műsorvezetője.

Hevesi Tamás: énekes, labdarúgóedző

Julia Carpenter: Teniszütő helyett DJ pult: már gyerekkorában a zene volt a meghatározó. Ő az egyetlen női magyar DJ, aki a Tomorrowland fesztiválon is fellépett.

Kollár Steve: Háromszoros világ és Európa bajnok electric boogie legendaként Kollár „Steve" 20 évvel ezelőtt óriási sikert aratott Amerikában az Arnold Classic bajnokságon. Schwarzenegger személyesen gratulált neki.

Kyra Tánc show: Kyra és Táncegyüttese évek óta magas színvonalat képvisel a hazai táncéletben. Nemzetközileg is elismert. Különleges stílusuknak és igényes megjelenésüknek köszönhetően meghatározó szerepet töltenek be a színpadi Show műfajában.

Lotfi Begi: Zeneipari alkimista, minden, amihez nyúl, arannyá válik. 2000-ben elindította a Pulzárt. 2011-ben Fonogram Díj. MTV Music Awardson „Az év elektronikus zenei produkciója" kategóriában a Compact Discoval a legjobb magyar zenekar díját vehette át.

 

Magyar Virtuózok Kamarazenekar: A Kamarazenekart 1988-ban alapította Szenthelyi Miklós hegedűművész. A csak vonósokból álló együttes, megkapta a magyar zenei kultúrában a nagyköveti címet. Az MVM Siker-napon meglepetés szereplőkkel lépnek fel.

Megyeri Balázs Blaise: zeneszerző és dalszövegíró, a Siker-Dal szerzője

New Level Empire: A formáció 2012 nyarán jött létre azzal a céllal, hogy zenekari formátumban, hangszeres megoldásokkal vigye színpadra a mostanában szinte kizárólag Dj-k által bemutatásra kerülő minőségi dance vonalat.

Party Girls Junior csapat: Háromszoros világbajnok akrobatikus rock and roll tánccsapat.

Rakonczai Fivérek: Imre és Viktor 2001 tavaszáig a VIP együttes tagjaiként, majd annak feloszlása után R-port néven zenéltek. Számos ismert slágert, filmzenét szereztek közösen.

Szupergirls Senior csapat: A Szupergirls minden idők egyik legsikeresebb akrobatikus rock and roll felnőtt női nemzetközi nagyformációja. Kétszeres világbajnoki ezüstérmesek és Európa-bajnoki ezüstérmesek. 2012-ben elnyerték az „Év formációja" díjat.

The Company Live Band: A zenekar 2011-ben alakult és 2014-ben érte el a jelenlegi formációt, 9 fővel. A 3 frontembert, 6 zenész egészíti ki, különböző stílusokat felkarolva, ezzel egy új általuk HipRythm-nek keresztelt műfajt képviselve.

 

 

Jegyek megvásárolhatók, országszerte az Interticket és a Ticketexpress irodáiban. Bővebb információ: www.siker-nap.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük