Nagy Oscar-díj Tipp játék és érzelem – ezt találja februárban minden érdeklődő, aki FilmBox csatornát néz, vagy a FilmBox oldalára látogat. Esőcsináló, Enigma, Coco Chanel, Step up 3D, Az Angol beteg, Carmen – csak a töredéke a kínálatnak.

 

Nagy Oscar-díj Tipp játék és érzelem – ezt találja februárban minden érdeklődő, aki FilmBox csatornát néz, vagy a FilmBox oldalára látogat. Esőcsináló, Enigma, Coco Chanel, Step up 3D, Az Angol beteg, Carmen – csak a töredéke a kínálatnak.

 

Az Oscar-díj átadás közeledtével a FilmBox elindította a Nagy Oscar-díj Tipp játékot, egy külön Facebook applikáció segítségével. 5-5 napon át négy különböző kategóriában lehet tippelni a nyertesre. A legjobb férfi főszereplő, a legjobb női főszereplő, a legjobb rendező és a legjobb film kategóriákban lehet kiválasztani a tippelők szerint esélyes nevét.

A február a játék mellett számos olyan filmet tartogat a nézők számára, melyek az érzelmeket helyezik középpontba, és garantáltan érzelmeket is váltanak ki, legyen szó a FilmBox bármelyik teljesen magyar nyelvű csatornájáról. Íme, egy kis ízelítő a februári érzelmes hónapból, ráadásul rengeteg premierrel. Hölgyválasz, Esőcsináló, Enigma, Coco Chanel, Step up 3D, Az Angol beteg és még sorolhatnánk.

 

A FilmBox Pluson látható például február 17-én 21 órakor a Carmen 2003-as spanyol feldolgozása. A film főszereplői, Carmen, a dohánygyári munkáslány, illetve José, a szomszédban állomásozó őrmester. Találkozásuk után José fülig szerelmes lesz a lányba, a misztikus Carmen pedig úgy tűnik, több ponton is kihasználja őt. José féltékenységből szörnyű dolgot tesz…

 

A FilmBox Family az egész családnak egyszerre kínál élvezetes filmeket, többek között egy minisorozatot is, mely egy egészen friss történetet dolgoz fel. A Felipe és Letizia első része, február 10-én 20.30-kor kerül vetítése. A kétrészes tévéfilm azt a nagy publicitást kapott viszonyt dokumentálja, melyet a 2000-es évek közepén az egész spanyol nemzet figyelemmel kísért. A spanyol trón örököse, Felipe herceg egy partin ismerkedett meg Letizia Ortiz Rocasolanóval, az elvált riporternővel. Kapcsolatukat egy éven át titkolták, és csak azt követően hozták nyilvánosságra, hogy a nő visszavonult a televíziózástól. A spanyol konzervatívok természetesen rosszallásukat fejezték ki.

 

A FilmBox Extra-n látható A hűtlenség ára 1-2., mégpedig február 21-én és 28-án 21 órakor. A lebilincselő olasz dráma olyan örökérvényű emberi érzelmeket és tetteket jár körül, mint a szerelem, a szenvedély, az árulás és a megbocsájtás.

 

A FilmBox Basicen a Miért éppen Afrika című film látható február 14-én, Valentin napon, 21 órakor. Mikor a felesége elhagyja, hogy egy Afrikában dolgozó orvos asszisztense legyen, hosszas vívódás után Martin úgy dönt, hogy utánamegy, és megpróbálja őt meggyőzni arról, hogy térjen vissza vele.

A FilmBox Extra 1 és a FilmBox HD is bőven kínál érzelemről szóló filmeket.

 

Az SPI International több mint húsz éve az egyik vezető nemzetközi szolgáltató a mozifilmek és televíziós műsorok területén. Jelenleg 41 országban, összesen 34 tv csatornával, különleges VOD könyvtárral, valamint 25 millió előfizetővel rendelkezik. Az SPI legújabb, FilmBox Live applikációja fejlesztésével a vállalat online TV csatornákat biztosít, valamint igény szerinti válogatási lehetőséget az internet hozzáféréssel rendelkezők számára. Az SPI a jövőben is az otthoni szórakozásra fókuszál, és újabb és újabb szolgáltatásokat fejleszt szerte a világon.

 

http://hu.filmboxextra.pl/

https://www.facebook.com/FilmBox.Magyarorszag

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük