2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nagy sikerrel zárult a MAGENTA 2012. őszi/téli divatbemutatója

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64280"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/M_2.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="65" /></a></span>Óriási sikert könyvelhetett el a MAGENTA lelkes szervező csapata.  2012. szeptember 5-én, szerdán este több száz ember látogatott el a Szent István térre, hogy részt vegyen a Platz előtt megrendezésre kerülő divateseményen.</p> <p> 

m 2.thumbnailÓriási sikert könyvelhetett el a MAGENTA lelkes szervező csapata.  2012. szeptember 5-én, szerdán este több száz ember látogatott el a Szent István térre, hogy részt vegyen a Platz előtt megrendezésre kerülő divateseményen.

 

m 2.thumbnailÓriási sikert könyvelhetett el a MAGENTA lelkes szervező csapata.  2012. szeptember 5-én, szerdán este több száz ember látogatott el a Szent István térre, hogy részt vegyen a Platz előtt megrendezésre kerülő divateseményen.

 

m%20(1) 2.thumbnailA legfrissebb trendekre annyian voltak kíváncsiak, hogy egy tűt sem lehetett volna elejteni a színes kavalkádban.  Az égiek is kedveztek a lelkes kis szervező csapatnak és a flashmob résztvevőinek, hiszen ragyogó idő fogadta a divatra érzékeny közönséget.  Dankó Ágnes kollekciója, a profi szervezés, a gyönyörű modellek, a professzionális sminkes és fodrász csapat, a fergeteges táncosok, a trendi közönség és maga a helyszín olyan hangulatot teremtett, mintha Párizs, Milánó vagy New York divateseményeire látogattunk volna el.

m%20(2) 2.thumbnailAz este folyamán 64 szettet lehetett megcsodálni, az idei őszi-téli szezon kedvenc darabjaiból. A ruhákat és az ékszereket tizenhat gyönyörű modell mutatta be.

A kollekció domináló színei a zsálya, a camel, a meggy, a gesztenye, az olívazöld és az algazöld. A legfontosabb alapanyagok a muszlin, a szatén, a csipke és a fényes, matt kötöttek. A ruhák egyszerre voltak kényelmesek, sikkesek, divatosak és egyediek.

Lágyan követő vonalak és jól megválasztott kiegészítők tették tökéletessé az összképet.

Dankó Ágnes 30 évnyi szakmai tapasztalata, az egyedi tervezésű ruhák, a tökéletes szabásvonalak, a kiforrott csapatmunka, az összhang és az alkotás szeretete tette igazán sikeressé az estét, úgy, mint már hosszú évek óta magát a márkát is, itthon és külföldön egyaránt.

 

A divateseményre ellátogatott a hazai celeb élet színe-java is. Közülük nem egy lelkes rajongója a MAGENTA életérzésnek és Dankó Ágnes tervezőnek, ahogy ez a hírességek által felvonultatott MAGENTA kollekciókból is látszott. Az est folyamán bemutatkozott a Moni's ékszerek legújabb kollekciója is, mely erőteljes színeivel és extravagáns formáival hódított.

 

A bemutatók mellett egyéb programokkal is várták az érdeklődőket. A sztárfellépő a tavaly év női hangja Muri Enikő volt, aki lemezbemutató koncertjének egy állomásaként legújabb számait adta elő nagy sikerrel. A nézők között nem egy ismerős arcot fedezhettünk fel Muri Enikő egykori X-Faktoros csapattársai közül. Szabó Tamás, az X-faktor koreográfusa és 100 táncosa egy őrületesen nagyszabású performanszot adtak elő a bemutató nyitányaként, a Szent István téren a vendégek legnagyobb örömére.

 

Dankó Dániel és Tartott Roland, a rendezvény fő szervezői ismét grandiózus show-t hoztak össze. Szakítva a hagyományokkal, az utca népe közé vitték be a divat világát, s ezzel néhány órára igazi bohém, franciás, fiatalos hangulatot varázsoltak a Szent István térre. Gratulálunk fiúk!

 

A bemutatón a sminkekről Fábián Évi és csapata gondoskodott, míg a hajakat a Zsidró szalonok biztosították. Az esemény média partnerei a Joy, femcafe.hu, style.hu és az extraköröm.hu magazinok, támogatói pedig a Bols Vodka, a Hungaria pezsgő, és a Vöslauer ásványvíz voltak.

 

http://www.mgnt.hu/

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.