LG XD2 külső háttértárolóLG XD2 külső háttértároló

Az LG Electronics piacra dobta Magyarországon is az LG XD2 háttértárolóját, mely nagy tárolókapacitása, elegáns külseje, és kedvező ára miatt válhat a felhasználók kedvencévé.

 LG XD2 külső háttértárolóLG XD2 külső háttértároló

Az LG Electronics piacra dobta Magyarországon is az LG XD2 háttértárolóját, mely nagy tárolókapacitása, elegáns külseje, és kedvező ára miatt válhat a felhasználók kedvencévé.

Az LG hordozható merevlemez családjába tartozó XD1 után, már kapható az XD2 is, mely méltóképp viszi tovább elődje kiemelkedő tulajdonságait, azaz lényegesen elegánsabb formatervezéssel büszkélkedhet, mint a megszokott asztali eszközök. A könnyű és keskeny XD2 fehér és fekete színekben kapható.

Az elegáns formatervezés mellett a technológiára is nagy hangsúlyt fektetett a gyártó, hiszen az XD2 2,5" kivitelben, 250GB, 320GB és 500GB tárolókapacitásos változatokban kapható. Az LG XD2 modellek USB 2.0 csatlakozást kínálnak, melyek 480Mbps átviteli sebességre képesek.

A hordozható készülékek általában nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért a biztonságos működés érdekében az XD2 alumínium borítást kapott. A speciális anyag lehetővé teszi a hő elvezetését, így használat közben megfelelő hőmérsékleten tartja a készüléket. Az LG a külső és belső rázkódásvédelemről is gondoskodott. A házban lévő merevlemezt gumi kiegészítőkkel rögzítették, kívül pedig 4, csúszásgátló gumitalp védi az esetleges ütődésektől.

A készülék április végétől kapható a számítástechnikai üzletekben, bruttó ajánlott fogyasztói ára 21 990 forinttól a tárolókapacitásnak megfelelően változik.

A termékek jellemzői

l      Nagyteljesítményű USB

l      Megbízható adattárolás

l      Könnyű, kompakt és ergonomikus kialakítás

l      Alumínium felület

l      Szálcsiszolt formatervezés

l      Külső-belső rezgéscsillapítás

Műszaki adatok

l      Csatlakozás: USB 2.0

l      Szín: fehér /fekete

l      Méret: 80.0 (H) x 126.0 (Sz) x 15.8(M) mm  

l      Tárolókapacitás: 250GB, 320GB, 500GB

l      Adatátviteli sebesség: USB 2.0: 480 Mbps

l      Tápfeszültség: DC 5V 1A (USB tápforrásról)

l      Beépített merevlemez: 2.5" HDD, 5400 ford./perc, 8 MB puffer

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük