2023.március.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nagy sikerrel zárult az első THINK:NORDIC konferencia Budapesten

2 perc olvasás

thnor.jpgNagy sikerrel zárult a Skandináv Ház Alapítvány által megszervezett budapesti Think:Nordic konferencia, melyet a szervezők azért hívtak életre, hogy a hallgatóság első kézből tájékozódhasson aktuális társadalmi problémákról és azok Észak-Európában már bevált megoldásairól, a legfrissebb tudományos kutatások eredeményeiről, különböző kulturális vagy művészeti jelenségekről – a saját területükön kiemelkedő északi szakemberektől.

 

A konferencia meghívott előadói Magnús Karl Magnússon kutatóorvos és egyetemi professzor Izlandról, Lasse Schelde építész és várostervező Dániából, Rasmus Ekholm startup-szakértő Finnországból, Thomas Hellum televíziós producer Norvégiából és Mattias Goldmann klímaszakember Svédországból. (lásd: http://euroastra.blog.hu/2018/02/21/think_nordic_eloadasok_azoktol_akik_skandinaviat_formaljak)

 

Az angol nyelvű előadásokat rövid Q&A szekciók követték, melyek során a Budapesti Corvinus Egyetemen összegyűlt, többszáz fős közönség is bátran kérdezhette a meghívott előadókat. A konferencia zárásaként egy kerekasztal-beszélgetésen vehettek részt az érdeklődők – Bombera Krisztina moderálásával.

 

Az esemény a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány, valamint Dánia, Finnország, Norvégia és Svédország magyarországi nagykövetségének támogatásával valósulhatott meg.

 

https://www.facebook.com/events/2063085497266138

https://www.facebook.com/eszakfolyoirat

http://skandinavhaz.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.