2023.március.29. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nemzeti Lovasakadémia indult a nemzeti ünnep alkalmából

2 perc olvasás

image26_4.jpgNemzeti Lovasakadémiát és Tudásközpontot indítottak az ország elismert lovas szakemberei. A hároméves képzés májusban kezdődik, de már lehet rá jelentkezni az Akadémia honlapján, a

www.nemzetilovasakademia.hu oldalon.

A hároméves képzést nyújtó Nemzeti Lovasakadémia Magyarország egyetlen olyan intézménye, amely magas szintű elméleti és gyakorlati tudást is biztosít tanítványainak. A képzés a klasszikus nemzeti hagyományokra épül, a magyar lovas elődök évezredes tudását továbbadva. Az Akadémia élménylovasok és lovas szakemberek előtt egyaránt nyitott.

A Nemzeti Lovasakadémia elméleti és gyakorlati oktatói több évtizedes szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező lovas szakemberek. Az oktatók és lovaglótanárok szaktudása felöleli a lovas és lókiképzési ismeretek teljes spektrumát, az edzői hálózat pedig az ország teljes területét és a határon túli területeket is lefedi.

A Nemzeti Lovasakadémia azonban nem csupán oktatási intézmény. Tagjai évek, évtizedek óta azon dolgoznak, hogy nemzeti hagyományainkat, elődeink örökségét kutassák, és ezáltal a magyar lovaskultúrát továbbvigyék, megújítsák s újra nemzetközi hírűvé tegyék. Kutatómunkáik eredményét a Nemzeti Lovasakadémia Tudásközpontjában teszik közzé.

www.nemzetilovasakademia.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.