Az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége szerkesztőségünket a következők közzétételére kérte:

  

Az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége szerkesztőségünket a következők közzétételére kérte:

 

Negyedik magyarországi angol nyelvű ifjúsági novellaírói pályázat

Ismét angol nyelvű novellaírói pályázat indul fiatalok számára Magyarországon. Tavaly több mint 300 magyar és nemzetközi iskolában tanuló diák indult a versenyen. Doug Rudnicki, a pályázat szervezője azt reméli, hogy az idén ennél is többen jelentkeznek. "Évről évre egyre több írás érkezik a pályázatra. Tavaly 27 iskolából vettek részt diákok az egész ország területéről, és az azóta eltelt időszak alatt még több iskola fejezte ki érdeklődését."

Az Egyesült Államok Nagykövetsége mindhárom korosztály (12-14, 15-16, és 17-18) győztesét 100, második helyezettet 75, és harmadik helyezettet 50 dolláros nyereményben részesíti. Külön kategóriában bírálják el a nemzetközi, illetve a magyar iskolákból jelentkezőket. A legkiválóbb – magyar iskolából résztvevő – szerzőt egy másfélmillió forintos, egyéves, Egyesült Államok-beli tanulmányi ösztöndíjjal jutalmazzák.

A pályamunkák leadási határideje 2009. február 27. Az ünnepélyes eredményhirdetésre március 26-án 19 órakor kerül sor Nagykovácsiban, az Amerikai Nemzetközi Iskola színháztermében.

További információt a drudnicki@nk.aisb.hu e-mail címen lehet kérni, magyarul is.

Doug Rudnicki, Tel.: (06-26) 556-000

American International School of Budapest

2094Nagykovácsi

Nagykovácsi út 12.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük