A rendőrségi vizsgálatok alapján kijelenthető, hogy nem lőttek rá egyetlen olaszliszkai házra sem július 5-én hajnalban!

 

  

A rendőrségi vizsgálatok alapján kijelenthető, hogy nem lőttek rá egyetlen olaszliszkai házra sem július 5-én hajnalban!

 

  


    A Sárospataki Rendőrkapitányság ügyeletére 2010. július 5-én hajnali 4.35-órakor érkezett bejelentést követően a rendőrség öt percen belül megkezdte a körülmények kivizsgálását.

    A 29 éves családanya többek között elmondta, hogy 02.30- órakor nagy durranásokra ébredt, és azt vélelmezte, hogy rálőttek a házára. A lakásban tartózkodó gyermeke úgy jellemezte a hangot, hogy olyan volt, mint amikor a motorosok indítják a motort és az durran.

    A széles körű és részletes információgyűjtés, illetve a tanúmeghallgatások azonban nem támasztották alá a bejelentés valódiságát.    

A meghallgatott szomszédok közül senki nem hallott durranásokat, volt akit hosszas kopogtatás után a rendőrök ébresztettek fel. Az egyik szomszéd azt említette példaként, hogy amikor a folyó túloldalán vadászatok folynak onnan is hallják a lövéseket. Most azonban semmi ilyen nem történt.

    A nyomok kutatása során a lakóház falán, ablakán, a tetőn, a redőnyökön semmiféle friss fizikai sérülés nem volt fellelhető. A ház közelében lábnyomokat, keréknyomokat nem találtak.

    A Sárospataki Rendőrkapitányság nyomozói a helyszínmegtekintés során bűncselekmény gyanújára utaló körülményt nem tapasztaltak. A mindenre kiterjedő vizsgálata alapján tehát kijelenthető, hogy nem merült fel bűncselekmény gyanúja, azaz a bejelentő által tett eseményt nem támasztotta alá semmilyen adat.

    A Sárospataki Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük