Drága Kicsim!  Nem vettem észre. Egyszerűen nem vettem észre, hogy már milyen nagy vagy. Ilyen játék, olyan könyv, ilyen mackó, olyan labda, de komolyabb dolgot nem mertem venni, mondván ehhez még pici vagy. Tévedtem.

 

Drága Kicsim!  Nem vettem észre. Egyszerűen nem vettem észre, hogy már milyen nagy vagy. Ilyen játék, olyan könyv, ilyen mackó, olyan labda, de komolyabb dolgot nem mertem venni, mondván ehhez még pici vagy. Tévedtem.

 

Nem olyan rég vásároltam Neked egy hintaszéket. Hazahoztam, öledbe vetted a macidat, egy könyvet, és olvasni kezdtél jó öreg barátodnak. Mivel szeretsz a háztartásban segédkezni és már van saját lapátod, seprűd, porszívód, egy konyha következett. Azon nyomban nekiálltál főzni, mosogatni, a csapnál kezet mosni. Gondoltuk szükség van egy asztalra is, így ez is bekerült a szobádba, Te pedig rögtön le is terítetted a pelusoddal, ami akkor éppen nem pelus, hanem asztalterítő volt. Rákerültek az edények, evőeszközök, a kutyusod, amit rögtön meg is etettél, miután lefürdettél.

 

Szókincsed egyre bővül, és már folyékonyan mesélsz is. Ez ugyan még leginkább valami kínaijapánnorvégsvéd nyelvhez hasonlít, de ez minket nem zavar, élvezettel hallgatunk. Ha valamit nem tudsz kimondani, akkor az eje.

 

Voltunk múzeumban, a Természettudományiban. Eleinte semmi gond nem volt (azt leszámítva, hogy anya kb. háromszor tévedt el a liftek és szintek labirintusában), érdeklődve mutattad, hogy ott egy sssssszzzzzzzz (kígyó), egy gyúúúúúúl (nyúl), vagy tyitya (vadmacska), de aztán egyre nehezebben vetted tudomásul, hogy itt bizony nem nyúlkálunk mindenhez hozzá. Tulajdonképpen igazad van, én is nehezen fogadnám el a helyedben, de ezen sajnos nem tudván változtatni, hazaindultunk. Jövőre újra ellátogatunk ide, talán már több dolgot nézhetünk meg.

 

Apa mostanában keveset volt velünk, mert a munkája elfoglalttá tette, de előreláthatóan még ebben az évben eljutunk együtt a hegyekbe, és a Budakeszi Vadasparkba is. Kihasználjuk még a csapadékmentes időt, és azt, míg Te bölcsibe kerülsz, én pedig csatlakozva apához, vissza a munka mezejére.

 

Drága Kincsünk! Nagyon-nagyon szeretünk!

Anya és Apa

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük