A Magyar Posta 2013. május közepén új filatéliai kiadvány árusítását kezdi meg, Nemzetközi Titanic Centenáriumi Gyűjtemény elnevezéssel.

 

A Magyar Posta 2013. május közepén új filatéliai kiadvány árusítását kezdi meg, Nemzetközi Titanic Centenáriumi Gyűjtemény elnevezéssel.

 

Az 1910-es évek stílusában készült, keményfedelű, A4-es méretű színes könyv több mint száz oldalon 43 ország 81 darab 2012-es bélyegkibocsátásról tartalmaz képeket és adatokat. A képek 90%-ában a bélyegek eredeti méretében találhatók meg.

 

A kiadvány sokkal több, mint egy berakóalbum, mert nemcsak lehetővé teszi a Titanic bélyegkibocsátások különleges gyűjteményének összeállítását, hanem a bélyegkibocsátásokon kívül 18 oldalon a hajó tervezését, érdekes részleteit, a katasztrófa eseményeit, a roncsok felfedezését és a tervezett Titanic II. óceánjárót mutatja be. Az angol nyelvű kiadványhoz a magyar fordítást minden megrendelőnknek ajándékba adják.

 

A könyv két változatban készült: hawid (fila) csíkokkal és hawid (fila) csíkok nélkül. A könyv eladási ára hawid csíkokkal 14 035 Ft, hawid csíkok nélkül 11 355 Ft.

 

A kiadványt csak előzetes megrendelés esetén szállítják, ezért kérik, hogy vásárlási szándékot 2013. április 12-ig az érdeklődők jelezzék. A könyv postára adására legkorábban 2013. május közepén kerül sor.

 

Az előjegyzési igényeket a philately@posta.hu e-mail címen várják!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük