Nem kell többé kupon akcióra vagy a következő Torkos Csütörtökig várni azoknak, akik szívesen vacsoráznának egy divatos étteremben! A www.kedvet.hu segítségével bármikor kaphatunk 30 százalékos kedvezményt akár első osztályú éttermekben is.

Nem kell többé kupon akcióra vagy a következő Torkos Csütörtökig várni azoknak, akik szívesen vacsoráznának egy divatos étteremben! A www.kedvet.hu segítségével bármikor kaphatunk 30 százalékos kedvezményt akár első osztályú éttermekben is.

A napokban elindított szolgáltatás segítségével már 17 exkluzív budapesti étteremben foglalhatunk asztalt – akár egy kisebb társaság részére is – úgy, hogy a fizetéskor a számla nem terheli meg annyira pénztárcánkat. A szolgáltatás használata végtelenül egyszerű, hiszen a foglalási díj befizetése után, a vendégek automatikusan 30 százalékos kedvezményt kapnak a számla végösszegéből.

A www.kedvet.hu  elindítása azért is jó hír, mert a magyarok nagy többsége nem engedheti meg magának, hogy felsőkategóriás étterembe járjon, annak ellenére, hogy lenne igény a minőségi gasztronómiára. Ebből kiindulva született meg a www.kedvet.hu ötlete, amelynek segítségével jóval kedvezőbb áron vethetjük bele magunkat az éttermek nyújtotta kulináris élvezetekbe. Nem kell tehát többé arra várni, hogy kedvenc éttermeink akciós lehetőségeket kínáljanak!

A rendszer lényege, hogy a www.kedvet.hu oldalon 1500 Ft ellenében asztalt lehet foglalni a már csatlakozott éttermek bármelyikébe, így a vendégek (az egész társaság) automatikusan 30 százalék kedvezményt kapnak a teljes étel és italfogyasztásból.  A foglalás menete sem bonyolult, mindössze annyit kell tenni, hogy kiválasztjuk az éttermet, az időpontot és bankkártyás fizetéssel máris megtörtént a foglalás. Minderről természetesen egy automatikus e-mailt kap az étterem és a vendég is, így a megerősítésre sem kell várni.

A szolgáltatás igénybevételekor nem kell semmiféle kupont magunkkal vinni és felmutatni azt a fizetéskor, így jóval diszkrétebb és gördülékenyebb a kedvezmény érvényesítése. Így könnyedén intézhetünk üzleti vacsorákat, családi ünnepeket anélkül, hogy bárki számára nyilvánvaló váljék, hogy kedvezményt vettünk igénybe. Mivel a rendszer nem kér semmiféle csatlakozási és egyéb díjat az éttermektől, így a vendégen kívül maga az étterem is jól jár.

A www.kedvet.hu célja, – hogy mindenki számára elérhetővé váljon a minőségi gasztronómia és az impozáns éttermek nyújtotta élmény –  hamarosan megvalósul, hiszen egyre több étterem csatlakozik a rendszerhez. A tervek szerint az oldalon rövidesen a budapestiek mellett a vidéki éttermek is ott sorakoznak majd, hogy a www.kedvet.hu biztosította kedvezmények országszerte elérhetőek legyenek.

A Kedvezményes Étterem foglalási rendszer ötletgazdája, Géczi Dávid szerint a kuponos vásárlók vagy a Torkos Csütörtök akciók rajongói ugyan nagyobb kedvezményben részesülhetnek, de az erőn felül kínált kedvezmények sok esetben a minőség vagy a kiszolgálás színvonalára negatív hatással vannak, így a vendégek gyakran csalódottan távoznak a kiválasztott étteremből. A www.kedvet.hu rendszere ezzel szemben úgy kínál kedvezményt a vendégnek, hogy azt az étterem tulajdonosok sem érzik  megterhelőnek. Cél volt ezen felül az is, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a drágább éttermeket is.

A www.kedvet.hu szolgáltatásait többek között már olyan éttermekben is igénybe vehetik a vendégek, mint a Búsuló Juhász, a Márgál Budapest, a Ristorante Krizia, az Araz, az XO Bistro vagy a Hemingway étterem.

www.kedvet.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük