2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nincs többé drága étterem

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:UseFELayout/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p class="MsoNormal"><span class="inline inline-left"><a href="/node/51311"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/kev.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="78" /></a></span>Nem kell többé kupon akcióra vagy a következő Torkos Csütörtökig várni azoknak, akik szívesen vacsoráznának egy divatos étteremben! A <a href="http://www.kedvet.hu/">www.kedvet.hu</a> segítségével bármikor kaphatunk 30 százalékos kedvezményt akár első osztályú éttermekben is.

kev.thumbnailNem kell többé kupon akcióra vagy a következő Torkos Csütörtökig várni azoknak, akik szívesen vacsoráznának egy divatos étteremben! A www.kedvet.hu segítségével bármikor kaphatunk 30 százalékos kedvezményt akár első osztályú éttermekben is.

kev.thumbnailNem kell többé kupon akcióra vagy a következő Torkos Csütörtökig várni azoknak, akik szívesen vacsoráznának egy divatos étteremben! A www.kedvet.hu segítségével bármikor kaphatunk 30 százalékos kedvezményt akár első osztályú éttermekben is.

A napokban elindított szolgáltatás segítségével már 17 exkluzív budapesti étteremben foglalhatunk asztalt – akár egy kisebb társaság részére is – úgy, hogy a fizetéskor a számla nem terheli meg annyira pénztárcánkat. A szolgáltatás használata végtelenül egyszerű, hiszen a foglalási díj befizetése után, a vendégek automatikusan 30 százalékos kedvezményt kapnak a számla végösszegéből.

A www.kedvet.hu  elindítása azért is jó hír, mert a magyarok nagy többsége nem engedheti meg magának, hogy felsőkategóriás étterembe járjon, annak ellenére, hogy lenne igény a minőségi gasztronómiára. Ebből kiindulva született meg a www.kedvet.hu ötlete, amelynek segítségével jóval kedvezőbb áron vethetjük bele magunkat az éttermek nyújtotta kulináris élvezetekbe. Nem kell tehát többé arra várni, hogy kedvenc éttermeink akciós lehetőségeket kínáljanak!

A rendszer lényege, hogy a www.kedvet.hu oldalon 1500 Ft ellenében asztalt lehet foglalni a már csatlakozott éttermek bármelyikébe, így a vendégek (az egész társaság) automatikusan 30 százalék kedvezményt kapnak a teljes étel és italfogyasztásból.  A foglalás menete sem bonyolult, mindössze annyit kell tenni, hogy kiválasztjuk az éttermet, az időpontot és bankkártyás fizetéssel máris megtörtént a foglalás. Minderről természetesen egy automatikus e-mailt kap az étterem és a vendég is, így a megerősítésre sem kell várni.

A szolgáltatás igénybevételekor nem kell semmiféle kupont magunkkal vinni és felmutatni azt a fizetéskor, így jóval diszkrétebb és gördülékenyebb a kedvezmény érvényesítése. Így könnyedén intézhetünk üzleti vacsorákat, családi ünnepeket anélkül, hogy bárki számára nyilvánvaló váljék, hogy kedvezményt vettünk igénybe. Mivel a rendszer nem kér semmiféle csatlakozási és egyéb díjat az éttermektől, így a vendégen kívül maga az étterem is jól jár.

A www.kedvet.hu célja, – hogy mindenki számára elérhetővé váljon a minőségi gasztronómia és az impozáns éttermek nyújtotta élmény –  hamarosan megvalósul, hiszen egyre több étterem csatlakozik a rendszerhez. A tervek szerint az oldalon rövidesen a budapestiek mellett a vidéki éttermek is ott sorakoznak majd, hogy a www.kedvet.hu biztosította kedvezmények országszerte elérhetőek legyenek.

A Kedvezményes Étterem foglalási rendszer ötletgazdája, Géczi Dávid szerint a kuponos vásárlók vagy a Torkos Csütörtök akciók rajongói ugyan nagyobb kedvezményben részesülhetnek, de az erőn felül kínált kedvezmények sok esetben a minőség vagy a kiszolgálás színvonalára negatív hatással vannak, így a vendégek gyakran csalódottan távoznak a kiválasztott étteremből. A www.kedvet.hu rendszere ezzel szemben úgy kínál kedvezményt a vendégnek, hogy azt az étterem tulajdonosok sem érzik  megterhelőnek. Cél volt ezen felül az is, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a drágább éttermeket is.

A www.kedvet.hu szolgáltatásait többek között már olyan éttermekben is igénybe vehetik a vendégek, mint a Búsuló Juhász, a Márgál Budapest, a Ristorante Krizia, az Araz, az XO Bistro vagy a Hemingway étterem.

www.kedvet.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.