Különleges délelőttöt varázsolt a Nickelodeon a Burattino Általános és Szakképző Iskolába és Gyerekotthonba. A csatornán nemrég indult új sorozat, a Tini Nindzsa Teknőcök izgalmas világába vezették be a lelkes gyerekeket.

 

Különleges délelőttöt varázsolt a Nickelodeon a Burattino Általános és Szakképző Iskolába és Gyerekotthonba. A csatornán nemrég indult új sorozat, a Tini Nindzsa Teknőcök izgalmas világába vezették be a lelkes gyerekeket.

 

Mindenkiből lehet igazi nindzsa. Sztárok is csatlakoztak az iskolásokhoz, méghozzá olyanok, akik saját területükön igazi „nindzsának" számítanak: a bemutatón és az utána következő fejedelmi pizzázáson a sikeres modell és énekesnő Dukai Regina, Gergely István olimpikon vizilabdázó és tavaly a VIVA Cometen a legjobb új előadónak választott Young G is részt vett. Kisiskolásokkal és teknőcökkel tanulták a ninjutsu fortélyait a sztárok.

A látványos ninjutsu bemutató után a kisiskolások is kipróbálhatták magukat a harcművészetben, majd óriási pizza-lakomát csaptak az iskola ebédlőjében a sztárokkal.

 

A gyerekek napok óta készülődtek és izgatottan várták a vendégeiket. A sztárok is nagyon élvezték a programot, amelynek során Regináék nemcsak a harcművészet alapjait sajátították el, hanem énekeltek és az iskola legjobb tanulóinak járó jutalmat is ők adták át.

„Szuperül éreztem magam végig a gyerekekkel, ninjutsuztunk velük, sőt, még arra is rávettek, hogy énekeljek. Az egyik legkedvesebb dalomat, a Blackbirdöt énekeltem el nekik, amit úgy szoktam előadni, hogy megkérem a közönséget, hogy tapsoljanak egy ritmust. Ezúttal Young G tapsoltatta a gyerekeket.- mesélte Dukai Regina – Kislányként harcos voltam, vannak rólam régi képek is, ahol büszke nindzsaként pózolok. A Tini Nindzsák közül a kedvenc karakterem a vicces Michelangelo, hozzá hasonlóan én is úgy gondolom, hogy a sikerhez a kitartás mellett nagyon fontos a családunk tagjainak támogatása, az őszinteség, a mosoly és persze a pizza."- tette hozzá nevetve az énekesnő.

 

A rövid ninjutsu oktatás után a három sztárvendég a tűkön ülő gyerekekkel együtt megtanulhatott néhány igazi nindzsa-fogást, amit a sorozat négy hős teknőce is alkalmaz, hogy megmentsék a világot.

 „Nagyon jó volt látni a gyerekeken, hogy mennyire örülnek annak, hogy ott vagyunk, nem minden nap részesülnek ilyen élményben. Végig jó hangulat uralkodott, közösen játszottunk, kicsit nindzsáskodtunk, aztán még pizzázás előtt énekeltünk is nekik. Jó érzés volt, hogy ennyire élvezik a velünk töltött időt – mondta el Young G – Kiskoromban nagyon sok mindenben motivált a négy teknőc története. Tőlük tanultam meg, hogy kitartással, türelemmel és alázattal kell a kitűzött céljainkhoz hozzáállni és akkor biztosan sikerrel járunk."- magyarázta a rapper.

 

Az általános iskolások első kézből kaphattak információt arról is, hogy mennyire fontos a csapatmunka, hiszen ott volt velük Gergely István, aki már olimpiai aranyat is nyert hazánk egyik legnépszerűbb csapatjátékában, vízilabdában.

„Csapatjátékosként különösen tetszik, hogy a mese főszereplői közös erővel küzdik le az akadályokat. Ahogyan én is, gyerekként minden fiú nindzsa akart lenni. Bár ez végül nem teljesült, a sportágamban elért sikerek viszont maximális boldogsággal töltenek el." – mondta Gergely István. – „A srácok nagyon elevenek voltak, minden feladatba hatalmas lelkesedéssel vetették bele magukat. Külön öröm volt, hogy mi adhattuk át a jutalmat a félévkor legjobb eredményt elért tanulóknak". – tette hozzá a sportoló.

 

A csapat ezután átvonult az iskola ebédlőjébe, ahol a teknőcök kedvenc csemegéjét, pizzát szolgáltak fel mindenkinek. Az újdonsült nindzsák, akik már néhány fogást is elsajátítottak, boldogan lakmároztak a sztárok mellett, akik maguk is élő példák arra, hogy mindenkiben ott lapul a szuperhős.

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük