2022.július.03. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Norbi titok újratöltve

2 perc olvasás
<p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/51962"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/norb.thumbnail.jpg" border="0" width="63" height="100" /></a></span>A fogyókúrázók <em>"bibliája" </em>mindig is a <strong>Norbi Titok</strong> volt. De Norbi nem nyugodott bele az elért sikerekbe: július 8-án"<strong>Norbi titok újratöltve" </strong>címmel dobta piacra legújabb könyvét, melyben a diabétesszel kapcsolatos eredményeit is megosztja a nagyközönséggel. És nem maradhatott el a klinikai bizonyítás sem! </p><p>

norb.thumbnailA fogyókúrázók "bibliája" mindig is a Norbi Titok volt. De Norbi nem nyugodott bele az elért sikerekbe: július 8-án"Norbi titok újratöltve" címmel dobta piacra legújabb könyvét, melyben a diabétesszel kapcsolatos eredményeit is megosztja a nagyközönséggel. És nem maradhatott el a klinikai bizonyítás sem!

norb.thumbnailA fogyókúrázók "bibliája" mindig is a Norbi Titok volt. De Norbi nem nyugodott bele az elért sikerekbe: július 8-án"Norbi titok újratöltve" címmel dobta piacra legújabb könyvét, melyben a diabétesszel kapcsolatos eredményeit is megosztja a nagyközönséggel. És nem maradhatott el a klinikai bizonyítás sem!


Minden tudását, minden új felfedezését és fejlesztését most egyetlen könyvbe foglalva adta át a Westend update üzlet ünnepélyes megnyitóján a nagyközönségnek. Az új könyv Norbi Titok újratöltve 7 év tapasztalatát foglalja össze! A könyv hosszútávú, lemondásoktól mentes, hatásos megoldást kínál a túlsúlyosok mellett a cukorbetegségben szenvedők számára is. Mint mindig, most is az egészséges életmódra helyezi a hangsúlyt, melynek elvei szerint az alappillére a helyes és megfelelő táplálkozás, valamint a mozgás. A könyv receptekkel együtt jelenik meg.    
Az update életmódrendszer:

Általános jellemzők:

–         – megfelelő táplálkozás éhezés nélkül

–         – rendszeres testmozgás

–        –  hatékony fogyás

–         – klinikailag bizonyított

–         – cukorbetegek számára is ajánlott

–         – több mint dietetikus

–        –   folyamatos fejlesztés

Célcsoport:

–         Cukorbetegek

–         Fogyni vágyók

–         Egészségtudatos vásárlók

A világon első és ez idáig egyedüli klinikai háttér:

A Szent Imre Kórház (Dr. Pados Gyula, c. egyetemi docens, kandidátus, Lipidológiai Profil, Főorvos; valamint DR. Audikovszky Mária, Lipidológiai Profil, Profilvezető főorvos) által végzett, TÜKEB engedéllyel végrehajtott vizsgálatok alapján a szénhidrátszegény lisztből készült update készítmények – energiaszegény, komplett update menü formájában alkalmazva – ugyanolyan jól felhasználhatók a diabetikus betegek diétájában, mint a hagyományos cukorbeteg diéta, sőt élvezeti értékben felül is múlta azt, s a fogyást hasonló mértékben elősegítette. Ez a vizsgálat megerősíti, hogy az update szénhidrátszegény lisztből készült termékek elhízott pre-diabéteszes és diabéteszes betegeknél kedvezően felhasználhatók és ajánlhatók!

 norb.thumbnail

Schobert Norbert

Norbi titok újratöltve – 7 év tapasztalatával, receptekkel bővítve

 

Terjedelem: 376 oldal

ISBN: 9789630817004

Kiadás éve: 2011

Kiadó: Norbi Update International Kft.

 

 Tyitovics Inna

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.