GALAXY Ace (S5830)GALAXY Ace (S5830) 

,- A Samsung GALAXY S világsikerét követően a vállalat a 2011. január 26. -án bejelentette a Samsung GALAXY sorozat négy készülékkel való bővítését. A Samsung GALAXY Ace, a Samsung GALAXY Fit, a Samsung GALAXY Gio és a Samsung GALAXY mini Samsung AndroidTM operációs rendszerrel ellátott termékek: mindegyik a valódi „okostelefon-élményt" nyújtja a vásárlók eddiginél szélesebb körének.

GALAXY Ace (S5830)GALAXY Ace (S5830) 

,- A Samsung GALAXY S világsikerét követően a vállalat a 2011. január 26. -án bejelentette a Samsung GALAXY sorozat négy készülékkel való bővítését. A Samsung GALAXY Ace, a Samsung GALAXY Fit, a Samsung GALAXY Gio és a Samsung GALAXY mini Samsung AndroidTM operációs rendszerrel ellátott termékek: mindegyik a valódi „okostelefon-élményt" nyújtja a vásárlók eddiginél szélesebb körének.

A Samsung GALAXY sikerszériája is jól példázza, hogy az okostelefonok számos különböző életstílust képesek támogatni fejlett multimédiás funkciókkal és alkalmazásokkal, valamint a felhasználók közötti és a közösségi kapcsolattartás elősegítésével.

A Samsung GALAXY sorozat újabb tagjait az első termék, a Samsung GALAXY S sikere ihlette, amelyből 10 millió darabot adtak el mindössze hét hónap alatt. A termékcsalád egyes tagjainak tervezése során a díjnyertes „S" jelentette a kiindulópontot, amelyet az eltérő vásárlói igényeknek megfelelően szegmentáltak, elérhetővé téve az android platformú okostelefonokat szélesebb rétegek számára is.

A kibővített termékcsalád a felhasználók számára számtalan szórakozási lehetőséget nyújt az Android MarketTM és a Samsung Apps kínálta több mint 100 000 alkalmazás révén. (Magyarországon egyelőre csak az ingyenes alkalmazások letölthetőek.) A Samsung GALAXY készülékeit Wi-Fi-vel, és Social Hub funkcióval látták el, ezáltal a felhasználók egyetlen integrált felületen, számos különböző módon /SNS-en (social network services) Instant Messengeren, e-mailben/ kapcsolatba léphetnek, és folyamatosan kommunikálhatnak ismerőseikkel, barátaikkal.

JK Shin, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának elnöke így nyilatkozott: „A Samsung GALAXY sorozat fejlesztésével elértük, hogy minden egyes készülék egyedi élményt nyújtson az adott készüléket használó személy igényeinek megfelelően, amely legtöbbször az egyszerű kezelhetőséget és a szórakozási lehetőségek széles skáláját jelenti. A Samsung GALAXY termékekkel támogatjuk őket abban, hogy megoszthassák személyes élményeiket családtagjaikkal és barátaikkal."

Az új Samsung GALAXY készülékeket a Mobile World Congress kiállításon, február 14-17. között fogják bemutatni Barcelonában.

A Samsung GALAXY Ace a divatot követő, élénk társasági életet élő, fiatal felnőttek számára készült. Kifinomult formatervezésével egyszerű, mégis elegáns benyomást kelt. A kompakt és kényelmesen kezelhető készülék 3,5 hüvelykes HVGA kijelzőjével kiváló felhasználói élményt biztosít. A telefon alapjaként egy 800 megahertzes processzor szolgál, felszereltségéhez tartozik a Voice Search funkció (egyelőre angol nyelven elérhető) és a ThinkFree Office dokumentumszerkesztő alkalmazás is.

A Samsung GALAXY Fit készülék hamarosan a sikeres szakmai karrier és az aktív társasági élet szerves tartozéka lehet. A készülék egyszerre hasznos és szórakoztató: optimális az útközben történő tartalommegosztáshoz és a zökkenőmentes internetböngészéshez, alapjaként egy 600 megahertzes processzor szolgál. A Samsung GALAXY Fit 3,31 hüvelykes QVGA kijelzőjével, profi formatervezésével és fejlett funkcióival a szakmai és a magánélet bonyodalom- és konfliktusmentes kettősét kínálja.

A Samsung GALAXY Gio kortalan formatervezésével és szerteágazó kapcsolattartást támogató funkcióival tökéletes megoldást jelent azon fiatal felnőttek számára, akiknek egyaránt fontos a stílus és a fejlett kommunikáció. A készülék neve,a „Gio", az ékkő szó olasz megfelelője, kifejezi mind a formatervezés tökéletességét, mind azt a maradandó értéket, amelyet a 3,2 hüvelykes kijelzővel rendelkező telefon képvisel. A készülék a „tudás és a szépség" ötvözetét nyújtja azoknak a felhasználóknak, akiknek e két tulajdonság ugyanannyira fontos.

A Samsung GALAXY mini ideális első okostelefon a divatot követő és pörgős életet élő fiatalok számára. Igazi felfrissülést jelent azoknak, akik olyan készüléket szeretnének, amely legalább annyira szórakoztató, mint amennyire hasznos. Az oldalán fényes, színes csíkkal borított kompakt telefon 3,14 hüvelykes kijelzővel, Quick Office dokumentumnézegetővel, valamint egy 600 megahertzes processzorral rendelkezik. A Samsung GALAXY mini vidám és szórakoztató családtagja az okostelefon-generációnak.

A készülékek közül a Samsung GALAXY Ace, a Samsung GALAXY mini már megvásárolható Oroszországban, míg a „Fit" és a „Gio" február környékén kerül ugyanezen piacon bevezetésre. A négy új termék ezt követően lesz elérhető Európa más országaiban, valamint Indiában és Kínában is.

A hazai piacon hamarosan számíthatunk a Samsung GALAXY Ace és a Samsung GALAXY mini érkezésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük