Megérkeztek Magyarországra a Harley-Davidson legújabb, 2014-es csúcsmodelljei, amelyeket a budapesti Harley-szalon nyílt napján nézhetnek meg az érdeklődők. A program részeként motoros felvonulást rendeznek a Béke és az Erőszakmentesség Nemzetközi napja alkalmából.

 

Megérkeztek Magyarországra a Harley-Davidson legújabb, 2014-es csúcsmodelljei, amelyeket a budapesti Harley-szalon nyílt napján nézhetnek meg az érdeklődők. A program részeként motoros felvonulást rendeznek a Béke és az Erőszakmentesség Nemzetközi napja alkalmából.

 

Magyarországi premier: a 2014-es Harley-Davidson modellek bemutatója.

A több éves kutató-fejlesztő munka eredményeként létrejött Harley-Davidson szupermodellek végre Magyarországon is bemutatkoznak. A legkorszerűbb csúcstechnológiával felszerelt motorokat először 2013. szeptember 21-én, a Harley-Davidson szalon nyílt napján ismerheti meg a közönség. Az eseményen díszvendégként a legendás brit rockbanda, a Uriah Heep tagjai is részt vesznek.

 

A bemutató után demonstráló felvonulást tartanak a résztvevő motorosok a Béke és az Erőszakmentesség Nemzetközi Napja alkalmából.

A felvonulás a Harley-Davidson szalonból indul, a további útvonal:

Budaörsi út – Alkotás utca – Krisztina körút – Vérmező út – Margit körút – Margit híd – Szent István körút – Bajcsy Zsilinszky út – Károly körút – Múzeum körút – Kálvin tér – Üllői út – József körút – Rákóczi út – Károly körút – József Attila utca – Széchenyi tér – Lánchíd – Lánchíd utca – Krisztina körút – Hegyalja út – Sánc utca – Szirtes út – Citadella sétány – Szirtes út – Sánc utca – BAH csomópont – Budaörsi út – Harley-Davidson szalon.

 

A felvonulást követően a Harley-Davidson szalonnál folytatódik a családi program. Az esemény díszvendégei az angol Uriah Heep tagjai lesznek, akik kelet-európai turnéjuk útvonalát módosították a bemutató kedvéért.

 

Részletes program:

10:00 – Új modellek bemutatása, előzetes regisztráció tesztvezetésre

Megtekinthető modellek: (az egyik modellt részletesebben, de tömören bemutatom, a többit a helyszínen ismerje meg a kedves Olvasónk)
– FXDB Dyna Street Bob

„A 2014-es Street Bob®klasszikus bobber modell. A modellt teljesen lecsupaszítottuk, majd egy igazi bobberré finomítottuk – rajta van minden, ami kell és semmi ami nem. Az opcionális Hard Candy CustomTM fényezés többféle ízlést is kielégít, amely a 70-es évek egyedi motorjainak ikonikus stílusában és gazdag, mélytónusú színeiben pompázik. A klasszikus bobber megjelenést az acélból készült, magasra húzott kormány, az alacsony, egyszemélyes bobber ülés, a lecsupaszított sárvédők, a fekete, fűzött acélküllős 19" kerekek és a fekete felnik képviselik, amelyek illeszkednek a Twin Cam 96TM motorblokk vagy az opcionális Twin Cam 103TM motorblokk éjfekete stílusához."

– XL 883N Iron
– VRSCDX V-Road Night Road Special
– FLHX Street Guide
– Ultra Limited
– XL 1200X Forty Eight
– FXDF Fat Bob

 

12:00 – Motoros felvonulás

 

13:00 – tól zenél a Uriah Heep Tribute zenekar

 

2013. szeptember 21.

Open House Harley-Davidson

1112 Budapest Neszmélyi köz 3

 

www.harley.hu

https://www.facebook.com/events/564362393629148/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük